FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu „mușcă” din contestatari: „N-am fost atât de apreciați pe cât ar fi trebuit!”

foto: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)
foto: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 11:23

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, a fost virulent la conferința de presă de la finalul meciului cu CS Universitatea Craiova, câștigat cu 2-0 de către echipa sa. 

„Bursucul” e de părere că echipa sa n-a fost suficient de apreciată de oamenii din fotbalul românesc pentru rezultatele europene înregistrate de CFR în acest sezon. 

„Am scos Astana, care e deja campioană, am scos Maccabi, care e deja campioană în Israel, am jucat cu Slavia, care e deja campioană în Cehia. N-am fost atât de apreciați pe cât ar fi trebuit”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă de la finalul partidei. 

În drumul spre grupele Europa League, CFR Cluj le-a eliminat succesiv pe Astana, Maccabi Tel Aviv și Celtic Glasgow. „Feroviarii” au pierdut cu Slavia Praga în preliminariile Champions League, iar în EL au terminat pe 2 într-o grupă cu Celtic, Rennes și Lazio. 

Acum, CFR Cluj forțează miracolul în returul cu FC Sevilla din „16-imile” Europa League. În tur, cele două au terminat la egalitate, 1-1, returul urmând să aibă loc joi, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

VIDEO // Pronosticul lui Cristi Bud: „CFR va lua titlul la minimum 6 puncte diferență

Matchpreview FC Sevilla - CFR Cluj 

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Pronosticul lui Cristi Bud nu le lasă speranțe rivalelor: „CFR va câștiga play-off-ul la minimum 6 puncte diferență” + dezvăluiri despre antrenamentele lui Dan Petrescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close