FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 3-2

ASTRA - DINAMO 3-2 // Dusan Uhrin, dezamăgit de jucătorii săi după înfrângerea cu Astra: „Vorbim ceva în vestiar, iar pe teren lucrurile se întâmplă altfel”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 23:07

Dusan Uhrin, tehnicianul celor de la Dinamo București, a fost dezamăgit de jocul echipei sale în înfrângerea cu Astra, scor 2-3.

„Am jucat bine în prima repriză, iar după pauză trebuie să jucam la fel. Practic, noi le-am făcut cadouri, iar Budescu a profitat. Vorbim ceva în vestiar, ieșim pe teren și lucrurile se întâmplă altfel. Si nu e prima dată.

Puljic nu e pregătit încă 100 și de asta nu a jucat. Filip Mrzljak va fi gata în 3-4 zile”, a declarat Uhrin la TV Digi Sport. 

„Într-adevăr, am condus la pauză, iar în repriza a doua am intrat relaxați. La vestiar am vorbit ceva, iar pe teren am făcut numai greșeli. Trebuie să luăm fiecare meci în parte și să jucăm la victorie”

Mihai Popescu, jucător Dinamo

Astra - Dinamo: 3-2

VEZI ȘI:

Astra - Dinamo, liveTEXT de la 20:30 » „Câinii” pot urca pe un loc de play-off » Avem echipele de start!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
bogdany8
bogdany8  •  23 Septembrie 2019, 02:59

Se vede ca Klimavicius nu are un stoper langa el, poate odata cu intrarea lui Puljici se vor regla chestiile astea, dar benzile laterale sunt bulevarde, urgent adusi fundas stanga si fundas dreapta, si in atac inca un varf.

pma77
pma77  •  22 Septembrie 2019, 10:56

Crezi ca toti jucatorii lui Dinamo inteleg engleza :)

1720140831409543
Cosmin Popa  •  22 Septembrie 2019, 09:24

Tot ce vrem cu adevarat e DINAMO IN PLAY OUT !!!! Acolo e locul lor cu adevarat !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează