FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 3-2

ASTRA - DINAMO 3-2 // Un fost coleg i-a dezvăluit secretul lui Budescu: „Are o nesimțire a lui”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 17:29

Geraldo Alves (38 de ani) a declarat că atitudinea este în spatele succesului lui Constantin Budescu (30 de ani, mijlocaș ofensiv), fotbalistul Astrei.

Are o nesimțire a lui. Joacă fără presiune, cu mare plăcere. Șumudică le spunea de față cu noi celor din atac: «Jucați cum vreți voi, eu fac echipa care să vă acopere», și așa făceam. Noi în spate făceam ce puteam și ei în față rezolvau problema", a declarat Alves la TV Digi Sport.

Budescu a reușit o „dublă” în victoria Astrei de aseară cu Dinamo, scor 3-2. De asemenea, „Budi” a fost eliminat în finalul partidei după ce a încasat două cartonașe galbene.

8a fost nota lui Budescu din Gazeta Sporturilor după Astra - Dinamo 3-2

Geraldo Alves și Budescu au fost colegi la Astra în perioada în care Marius Șumudică era antrenorul giurgiuvenilor, cucerind împreună și un titlu.

Cum a comentat Budescu victoria cu Dinamo

VEZI ȘI:

VIDEO Dan Alexa dă de pământ cu ultrașii dinamoviști: „Pe cine bat ei, mă? Pisoii din PCH mă înjură la meci și pe stradă vin să-și facă poze cu mine!”

ASTRA - DINAMO 3-2 // Dani Coman nu l-a iertat pe Budescu, chiar dacă acesta a reușit „dubla”: „Eu sunt supărat pe el”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează