FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 4-1

ASTRA - DINAMO 4-1 // FOTO Ocazia perfectă! Cum a ales MM Stoica să ironizeze un nou dezastru al lui Dinamo

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 10:15

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, nu s-a putut abține după ce marea rivală Dinamo a bifat o nouă umilință de proporții, 1-4 în deplasare cu Astra Giurgiu. 

Oficialul stelist s-a amuzat copios și, încă de la scorul de 4-0 pentru Astra, a publicat o fotografie cu George W. Bush, 72 de ani, președinte al Statelor Unite între 2001 și 2009.

Analogia e una simplă: poza face refererire la asemănarea de pronunție a numelor lui George Bush și Laurențiu Buș, vârful Astrei care a reușit vineri seara un gol și două pase decisive.

Ironiile lui MM la adresa lui Dinamo nu sunt o noutate, Mihai Stoica ironizându-și rivala cu fiecare ocazie. Acesta e în conflict deschis cu Mircea Rednic, pe care l-a "înțepat" cu fiecare ocazie după ce dinamovistul l-a poreclit "Luțu 2". 

Vezi și: EXCLUSIV Scapă cine poate! Concedieri în masă pregătite în ședința de vineri de la Dinamo! 4 sunt OUT, alții vor fi împrumutați

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
mioriticul
mioriticul  •  21 Decembrie 2018, 20:17

Asta e. ***, ranile se vindeca greu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  21 Decembrie 2018, 13:40

Slujitorul lui Becali are toate motivele sa fie ironic cu Dinamo !! Aceasta echipa este la pamant si va trece mult timp pana sa-si revina, avand in vedere ca nu sunt investitii, iar salariile jucatorilor sunt de tot rasul !! Tristetea mare este insa la echipa slujitorului, care de trei ani nu castiga campionatul, cu toate ca este singura echipa din tara care a cheltuit milioane pentru a transfera cei mai buni jucatori din tara. Este greu de suportat sa pierzi campionate in fata Astrei si a Viitorului, care au bugete infinit mai mici decat Fcsb, dar au avut antrenori si conducatori priceputi !! Se apropie cu pasi repezi al patrulea an consecutiv cand Fcsb, cu marele slujitor in frunte, nu castiga campionatul !! Astea pot fi numite insuccese.....nu Dinamo de la care nimeni nu se astepta la mari realizari !!

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  21 Decembrie 2018, 13:17

Un catel din curtea oierului se ia de caini. Ce ironic.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează