FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Scapă cine poate! Concedieri în masă pregătite în ședința de vineri de la Dinamo! 4 sunt OUT, alții vor fi împrumutați

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2018 23:09

Dinamoviștii nu vor dormi liniștiți în această noapte, după eșecul usturător cu Astra, 1-4. Conducerea îi va convoca vineri într-o ședință pe jucători, când, alături de Mircea Rednic, se va decide cine rămâne și cine își poate face bagajele.

Sursele Gazetei anunță că Mircea Rednic își dorește să renunțe la Daniel Popa, Tomislav Gomelt, Mircea Axente și Giorgios Katsikas. De asemenea, mai sunt fotbaliști care vor fi împrumutați.

Printre ei se numără Mihai Popescu, Vlad Olteanu și tânărul Ehmann. De asemenea, încă nu se știe ce se va întâmpla cu Ivan Pesici, care ar putea intra și el pe lista celor care vor pleca.

Jucătorii străini au cumpărate deja biletele pentru vacanță, atât de dus, cât și de întors. Cel mai probabil mâine nu se va semna niciun act, urmând ca după campania de achiziții să se ia decizia finală, în funcție de câți fotbaliști va putea transfera Rednic.

Citește și: 

FOTO Incidente grave la Giurgiu! Soția lui Hanca: "Am fost atacată de fanii lui Dinamo, sunt în stare de șoc!" » Fotbalistul cere rezilierea

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
kaloogarele
kaloogarele  •  21 Decembrie 2018, 14:47

sa-i ia craiova

150765579065741
Gigi Epure  •  21 Decembrie 2018, 13:29

da-i afara pe toti.nu am vazut in viata mea atata indolenta din trei pase doua la adversar.faceti curatenie.rednic pune mana pe club si fa dinamo de alta data.acela din 1962 cand am cunoscut o echipa de barbati adevarati

dybala21
dybala21  •  21 Decembrie 2018, 12:28
Postat de valyomanyd pe 21 Decembrie 2018, 09:59

Toti jucatorii care au venit si vor veni la Dinamo vin LIBERI de contract , asa ca impresarul Luana castiga praful de pe toba ! O sa castige numai daca acesti jucatori vor confirma si se transfera la alte echipe !

Tocmai unul dintre ei a recunoscut ca impresara Luana primeste 10% anual din venitul jucatorilor ( aici ma refer la salariu ). Dupa care, inca 10% din suma dintr-un eventual transfer.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează