FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 4-1

FOTO Incidente grave la Giurgiu! Soția lui Hanca: "Am fost atacată de fanii lui Dinamo, sunt în stare de șoc!" » Fotbalistul cere rezilierea

Captura Telekom Sport +8   FOTO
Captura Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2018 22:33

Scene reprobabile la Giurgiu, după umilința, 1-4, care o scoate pe Dinamo în mare măsură din lupta pentru play-off.  

Soția lui Sergiu Hanca a fost agresată în incinta complexului arenei de câțiva indivizi. Andreea a fost bruscată, trasă de păr, și spune că respectivii erau fani ai lui Dinamo

"Sunt în stare de șoc! Am fost atacată de fanii lui Dinamo pentru că m-am bucurat la golul soțului meu. Dacă nu era fratele meu, eram călcată în picioare! Nu mă pot opri din plâns, nu am mai pățit așa ceva în viața mea. Au împins o prietenă care e gravidă în luna a 4-a. Nu mă pot opri din plâns!", a apucat să spună Andreea Hanca pentru GSP.RO. 

Autor al singurului gol dinamovist la Giurgiu, Sergiu s-a dus de urgență în parcarea stadionului pentru a-și salva soția. Apoi și-a luat lucrurile din autocar și a plecat cu mașina personală de la stadion.

Sursele GSP susțin că fotbalistul vrea să ceară rezilierea contractului cu Dinamo! I-a anunțat deja pe oficialii clubului că sub nicio formă nu va mai rămâne la club, urmând ca vineri deja să rezilieze înțelegerea.

Fotbalistul le-a mai spus șefilor că are martori și probe și că îi va da în judecată pe fanii care i-au lovit soția.

784758 hanca 620x403

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (95)
tonyys
tonyys  •  21 Decembrie 2018, 14:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  21 Decembrie 2018, 12:11

Huliganii stadioanelor = suporteri dinam0 !

radumatei
radumatei  •  21 Decembrie 2018, 09:59

Regretabil incidentul, sper ca derbedeii sa fie identificati si sanctionati, cel putin cu interdictia pe viata pe stadioane.

Vezi toate comentariile (95)
Comentează