FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 4-1

ASTRA - DINAMO 4-1 // NOTE GSP: Hoții de istorie! Jucătorii lui Dinamo, PENIBILI la Giurgiu: a plouat cu 1, 2 și 3 + nota jenantă primtă de Rednic

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 08:40

Umiliți pe terenul Astrei Giurgiu, 1-4, în ultima reprezentanție dintr-un 2018 rușinos, dinamoviștii au primit note pe măsură din partea Gazetei după dezastrul de aseară.

Cea mai mică notă din echipa lui Rednic a fost încasată de Deian Sorescu. A fost notat cu 1, fundașul dreapta fiind complet depășit de situație și ridiculizat în numroase rânduri de fundașii Astrei.

Au fost și 4 note de 2. Fundașii centrali Ricardo Grigore și Mihai Popescu, mijlocașul Rachid Ait-Atmane și atacantul Daniel Popa au avut prestații de-a dreptul jenante.

Tomislav Gomelt, Simon Zenke, Mihai Neicuțescu și Robert Moldoveanu au fost la rândul lor penibili, aceștia fiind notați fiecare cu 3.

Mircea Rednic, antrenorul echipei, a primit nota 2, completând media unei echipe aflate în colaps total.

Singurul dinamovist care a primit notă de trecere a fost Sergiu Hanca, cel care a înscris un gol de excepție în minutul 77. Acesta ar putea fi însă ultimul său meci la dinamo, fotbalistul solicitând rezilierea contractului după ce soția sa a fost victima furiei fanilor echipei.

Marii remarcați ai partidei s-au aflat în echipa Astrei. Azdren Llullaku și Laurențiu Buș au înscris în prima repriză și au primit nota 9. Prestații excelente au avut și Neluț Roșu, care a primit nota 8, dar și Valentin Gheorghe, Zoua, Mrzljak, Belu și Lazar, aceștia fiind recompensați fiecare cu 7.

Antrenorul Costel Enache a reușit cea mai categorică victorie de când a preluat echipa și a primit nota 9.

Vezi și:

Rednic a cedat: "Șansele la play-off sunt minime. Ne apucăm de reconstrucție!" » Doi fotbaliști luați la țintă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  21 Decembrie 2018, 14:47

@sdoru Atmane nu da pase decat in lateral sau...inapoi!Si alea pana le da...vine baba cu colacii!Pai lui Popa-pe care il injura toti "specialistii"-cine sa-i puna pase?Gomelt-care cica e inchizator?Nistor,care se da lovit?Salomao care si el -ca si Nistor-e cu gandul la plecare?

whiteredarad
whiteredarad  •  21 Decembrie 2018, 11:03

Mai dar pe "priceputul" asta de Rednic nu il intreaba nimeni de sanatate ?. Pe el nu "il agreseaza" nimeni, din galerie ? Lui ,notele astea,` nu i se datoreaza ? Pai Sorescu...e fundas dreapta ? Zenke ( asta, adus de el) e mai bun ca si Cooper ?. Penedo de ce nu o fi ramas pina la terminarea sezonului, ca portarul cu ASTRA e "umbra si vis" ? . Iar Axente nu e bun, dar Popa si Moldoveanu sint doar prieteni cu fotbalistii, dau gol doar din intamplare. Din Popa asta va iesi , cel mult un jucator de liga a doua. Fata de Bratu, pe care dinamovistii pot sa il planga, fata de Niculescu, " pricputul si expeerimentatul" Rednic chiar distruge. Pai Dinamo azi, este de categoria Voluntari sau Chiajna, dar aia au macar lot, ca o parere Voluntariul va termina peste Dinamo. Dinamovistii sint serios amenintati cu retrogradarea, a nu vedea asta pare stupid. Si asta -sa fim ci stiti= in situatia in care des au fost ajutati de fluierasi. Pe Dinamo a ajuns-o blestemele vremurilor cind "cooperativizau" fotbalul si distrugeau ierathii si destine, in fotbal, prin tlharii comuniste. Steaua a disparut....urmeaza Dinamo.

1592065907495878
Dan Kordon  •  21 Decembrie 2018, 10:50

Bai chiar NU VA E RUSINE ziar de 2 lei, va pus tataia IOANITOAIA sa va luati mereu de ceea ce are legatura cu Rednic? Sunteti PENIBILI in frunte cu tataita care nu se mai pensioneaza, ati transformat fituica Gsp.RO intr o vendeta intre Ioanitaia si Rednic sa va fie rusine, ce naiba nu puteti scrie articole concrete fara sa atacati IEFTINILOR , apucati va de altceva daca nu va puteti abtine sa i urmati indicatiile sinistrului OVIDIU iOANITAIA?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează