FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 4-1

ASTRA - DINAMO 4-1 // Sacul de box al Ligii 1! Dinamoviștii au bifat a 4-a umilință MAJORĂ din mandatul lui Rednic » Ar trebui să fie demis?

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 10:15

Dinamo a bifat joi seara o nouă umilință în Liga 1, roș-albii pierzând categoric în deplasarea cu Astra Giurgiu, 1-4. "Câinii" și-au spulberat astfel și ultimele șanse de a prinde play-off-ul și vor lupta aproape sigur pentru evitarea retrogradării pentru al doilea an consecutiv.

Adus în octombrie cu eticheta unui salvator, Mircea Rednic e aproape să-și treacă în CV una dintre cele mai rușinoase borne din carieră. "Puriul" a dezamăgit crunt de la venirea sa, a ratat aproape toate transferurile și nu a reușit să redreseze echipa, care e în continuare scufundată în abisurile clasamentului Ligii 1. 

În plus, sub comanda lui Rednic, Dinamo a înregistrat patru umilințe de proporții în ultimele două luni: a fost eliminată din Cupă de Csikszereda, formație de Liga a 3-a, de la care a încasat 3 goluri în 120 de minute, iar mai apoi a fost "dezmembrată" de Viitorul (1-4), CFR (0-3), și Astra (1-4).

Practic, roș-albii au pierdut la o diferență de trei goluri 3 din ultimele 5 partide din Liga 1, situație de neimaginat pentru un club cu pretenții!

3 înfrângeri,5 egaluri și două victorii are Rednic de la revenirea la Dinamo, în Liga 1. 

Renunță conducerea la el?

Ultimele rezultate pun sub semnul întrebării și continuitatea lui Rednic la Dinamo. Deși a dat asigurări că va continua din primăvară indiferent dacă Dinamo prinde sau nu play-off-ul, conducerea ar putea lua decizia de a-l demite pe antrenorul de 56 de ani la finalul sezonului regulat.

Condamnați la play-out, șefii "câinilor" ar putea fi tentați să dea din nou credit unui tehnician tânăr, pe modelul lui Florin Bratu din play-out-ul precedent. 

Citește AICI declarațiile lui Mircea Rednic după meci

Vezi și: FOTO Incidente grave la Giurgiu! Soția lui Hanca: "Am fost atacată de fanii lui Dinamo, sunt în stare de șoc!" » Fotbalistul cere rezilierea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
jony1973
jony1973  •  23 Decembrie 2018, 09:26
Postat de chris_bu67 pe 22 Decembrie 2018, 10:05

Personal,cred în continuare că Mircea Rednic va face treabă bună.A venit într-un moment extrem de greu,se impunea curățenia pe care a făcut-o cu jucătorii,deși putem spune că a dat și chix cu unii aduși de el,dar cred că pauza de iarnă va rezolva multe probleme.Așa este când ai un lot format din jucători care n-au jucat nicăieri de luni bune.May,plecarea acestuia în Bulgaria a rupt totul,cred că fost o greșeală capitală.

Plecarea lui Mahlangu a destabilizat mijlocul echipei, la care s-a adaugat si episodul Nistor cu FCSB. Solutia corecta sa fim acum in lupta pentru cele 6 locuri ar fi fost: pastrarea lui Bratu si inlocuirea lui Nistor + pastrarea lui Mahlangu. Iar in iarna adusi 2-3 fundasi buni si eu zic ca ar fi reusit si Bratu. De altfel nu inteleg ca s-a intamplat in vara cu echipa antrenata de Bratu, pentru ca in primavara avea un joc consistent, bazat pe multe pase si si-a dominat total adversarii, chiar daca nu erau din primele 6 ale campionatului. Acum, normal singura solutie este ca Mircea Rednic sa fie lasat sa reconstruiasca lotul pentru ca sezonul viitor sa ne batem macar la locurile 3-6.

sakamoto
sakamoto  •  22 Decembrie 2018, 19:54

Mai 4-5 meciuri pierdute la scor de neprezentare si se va apela la solutzia de avarie... Ionutz Popa. Dinsul a salvat echipa Poli Timisoara de la retrogradare si cu un handicap de -14 puncte...Ei bine nu, este o gluma de Sarbatori:Rednic va salva de la retro pe militzieni. Iar in campionatul urmator, ii va face campioni. Succes!

waves
waves  •  22 Decembrie 2018, 15:52

Acest articol vine exact de pe banda unde pestele așteaptă să fie împachetat cu hârtie .Dar voi mâzgăliți hârtia cu ***..În mod real Rednic este dorit de 80%din suporterii dinamoviști .De cate ori a revenit la Dinamo a făcut treabă și a reconstruit echipe care sau bătut la titlu. Din campionatul viitor o sa facă la fel ,nu el a format acest lot a încercat ce s a putut dar cu lotul asta de " fotbaliști" pârâți nu se poate mai mult orice antrenor ar fii fost.Asta va roade că Rednic o să reuseasca , precedentele au fost în totalitate în favoarea lui la Dinamo ,a făcut mereu echipa.De ce va este frica nu scăpați...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează