FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 19:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

ASTRA - DINAMO // Miriuță își avertizează jucătorii înainte de meciul cu Astra: "Nu vă lăsați adormiți!" » Vești proaste despre Adam Nemec: când va reveni slovacul pe teren

Miriuță e convins că Dinamo va avea un meci infernal la Giurgiu // FOTO: Raed Krishan
Miriuță e convins că Dinamo va avea un meci infernal la Giurgiu // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 februarie 2018 17:21

Vasile Miriuță, 49 de ani, tehnicianul celor de la Dinamo, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă partida decisivă pe care echipa sa o va disputa sâmbătă pe terenul Astrei Giurgiu, de la ora 19:45. 

Antrenorul roș-albilor nu crede că Edward Iordănescu își va menaja titularii în meciul de mâine și dă o veste proastă despre starea lui Adam Nemec. 

"Suntem pregătiți din toate punctele de vedere pentru acest meci. Eu am o experiență și o vârstă, Edward e un băiat fain, dar le-am spus jucătorilor să nu se lase adormiți de aceste discuții. Ei își vor dori să câștige meciul.Ce să menajeze Edward Iordănescu? Are un lot de 18 jucători, are mulți jucători puternici, masivi, bine organizați.

Dinamo trebuie să fie în play-off, acesta e primul obiectiv, chiar dacă nu sună prea frumos. E cea mai mare prostie să gândim că mergem să jucăm la egal la Giurgiu. Noi trebuie să avem în minte doar victoria. 

Nemec a acuzat dureri pe finalul meciului cu FCSB. Are ruptură, va lipsi minimum 2-3 săptămâni. Noi îl avem pe Daniel Popa al nostru, în care lumea n-are încredere, dar va demonstra și mâine că e valoros. Eu am mare încredere în el", a declarat Miriuță la conferința de azi. 

"Am fost supărați după meciul cu FCSB (n.r. 2-2), dar în viață trebuie să te ridici repede după dezamăgiri, altfel ai probleme. Antrenez niște băieți minunați și am încredere că vom face un meci mare și vom câștiga"
Vasile Miriuță, antrenor Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  23 Februarie 2018, 22:00

VASILE...NUME DE..? VETE HA.. BAI ..ALA CARE TI AI SCHIMBAT CETATENIA..CA SA CE?.. NULITATE ..PRIETENA DE DOSAR CU REGHE N BASTON..IN GERMANIA..

2103148169908122
Cristiana Filip  •  23 Februarie 2018, 20:33

ERA SI CAZUL CA VASILE SA SE OCUPE DE FAMILIE SAU TACTICA DESTUL L-A LIMBOCIT PE CIOBAN NU A VAZUT MECIUL PE ***... IN REST, ASTEPTAM O ANALIZA (MACAR PE ANUL ASTA) A DEZASTRULUI dica CA ANTRENOR....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  23 Februarie 2018, 20:06

Am vazut niste comentarii de mi-e rusine sa le citesc,niste *** si pe deasupra increzuti,pusi numai pe jignit si tupeisti.Care nu stiti sa scrieti si mai ales ce scrieti,lasati-va de chestia asta si mergeti mai bine cu....oile!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close