FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

ASTRA. Ce a spus Bogdan Andone despre posibilele plecări ale lui Budescu și Alibec: „E ca în «Misiune Imposibilă»! Da, Budescu ar fi numărul 1 la Dinamo”

Budescu ar putea pleca de la Astra
Budescu ar putea pleca de la Astra

Articol de - Publicat vineri, 14 august 2020 19:06 / Actualizat vineri, 14 august 2020 20:12

Astra s-a reunit azi pentru a începe pregătirile pentru noul sezon, iar antrenorul Bogdan Andone a vorbit despre posibile plecări ale lui Denis Alibec (29 de ani) și Constantin Budescu (31 de ani), jucător dorit de Dinamo.

„Da (n.r. - Budescu poate fi liderul din teren de la Dinamo), e un jucător care face diferența. Având în vedere ce situație a fost la Dinamo în sezonul trecut, ar fi jucătorul numărul unu. Dar nu știu să fi întrebat cineva de la Dinamo de el. Nu poți să știi cum gândește. Fiecare jucător are strategia lui. Poate se gândește doar la partea sportivă, nu la partea financiară. Poate vrea să câștige mai mulți bani și vrea să plece afară. 

E posibil să își dorească să joace acolo pentru Dinamo e Dinamo, orice ar fi! Sunt echipe de tradiție la care care merită să joci chiar și în Liga 2. E «Misiune imposibilă», cu Tom Cruise în rolul principal, să îi mai ținem pe Budescu și pe Alibec. E imposibil să trag așa de ei. Ei își doresc să plece. Nu știe nimeni dacă vor pleca sau nu vor pleca. Ei nu sunt cu capul aici. 

E exact cum a fost și cu Alibec, când a ratat transferul în Polonia. A fost o periaodă în care a fost total dezamăgit, nu s-a capacitat și, până s-a liniștit, au trecut meciuri bune. Șumudică îl vrea pe Alibec, dar e greu să-l aducă pentru are și el un buget limitat. M-aș bucura pentru ei să plece”, a declarat antrenorul Bogdan Andone.

VIDEO. Bogdan Andone povestește două episoade amuzante alături de cumnatul său, Marius Șumudică

Citește mai multe știri despre Astra: 

Dinamo a primit un mesaj clar după ce s-a interesat de Budescu: „Dacă se întâmplă asta, nu mai depinde de noi!”

Patronii-creditori Becali, Varga, Rotaru și Niculae au de luat 50 de milioane de euro! Cele mai bogate cluburi din Liga 1 au cele mai mari datorii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  14 August 2020, 22:49

Te astept cu drag Budescu

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  14 August 2020, 20:26

Hai Budescu la DInamo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează