FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-1

ASTRA - FCSB 2-1 // VIDEO Dan Alexa, după victoria cu echipa lui Becali: „Am fost echipa mai bună” + laude pentru Alibec

Astra - FCSB 2-1
Astra - FCSB 2-1

Articol de - Publicat luni, 05 august 2019 23:09

Dan Alexa (39 de ani), antrenorul Astrei Giurgiu, a fost la un pas să-și dea demisia în urmă cu două etape, dar a rămas până la urmă pe banca echipei lui Ioan Niculae. El i-a dirijat pe giurgiuveni de pe bancă în victoria superbă cu FCSB, 2-1 (Gheorghe 20, Alibec 75 / Oaidă 28). 

„A fost un moment de cumpănă după meciul de la Iași, îi mulțumesc domnului Niculae că m-a întors din drum.

FCSB are multe individualități, dar jucătorii lor nu trec printr-un moment bun. Am fost echipa mai bună în repriza secundă, îmi felicit jucătorii pentru că au făcut unul dintre meciurile bune ale acestui început de campionat”, a spus Alexa, imediat după meci.  

„Chirurgul” a ținut apoi să-l laude pe Denis Alibec, marcatorul golului victoriei: „Alibec e unul dintre cei mai buni jucători. A slăbit foarte mult, e în parametri fizici excepționali. În momentul de față, este jucătorul providențial din echipa noastră”, a declarat Alexa, la Look Sport. 

Conferința lui Dan Alexa:

Dan Alexa, ținta criticilor lui Gigi Becali după ce a fost pălmuit de Anamaria Prodan în urmă cu o lună, a vorbit despre conflictul cu finanțatorul roș-albaștrilor.

„La mine nu e vorba de iertare. Când declari că «unul care nu e bărbat n-are ce căuta la Steaua», înseamnă că el nu caută bărbați. N-aș accepta să merg acolo, dar nu e vorba de orgoliu”, a spus Alexa. 

Vezi AICI toate detaliile de la meciul Astra - FCSB 2-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
623506571124451
Marian Iordachescu  •  06 August 2019, 02:44

Daca Becali spune despre Tanase ,acest Hopa Mitica care stie doar sa plonjeze ca in bazin si care incearca doar sa pacaleasca fotbalul , ca valoreaza zeci de milioane de euro ,atunci cate sute de milioane de euro valoreaza Alibec ?

orlick
orlick  •  06 August 2019, 00:19

Când joci cu o echipă care are în teren patru jucători aduși de câteva zile, arbitrul te iartă de trei penaltiuri, iar golul victoriei vine după un fault in atac, ar trebui să fii puțin mai rezervat în declarații, domnu' Alexa.

1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  05 August 2019, 23:49

Alibec e un jucător de clasă. Când are chef,se vede asta din plin.Faptul că nu a reușit să confirme intr un campionat măcar decent din Europa e doar din vina lui.Insă calități are,indiscutabil.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close