FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-1

ASTRA - FCSB 2-1 // VIDEO+FOTO O palmă de la Alibec, alta de la Alexa » 3 înfrângeri într-o săptămână! Cum arată ACUM clasamentul

Astra - FCSB +15   FOTO
Astra - FCSB

Articol de , - Publicat luni, 05 august 2019 22:55

FCSB a pierdut meciul de la Giurgiu, cu Astra, scor 1-2 (Oaidă 28 / Gheorghe 20, Alibec 75), în cadrul etapei a patra a Ligii 1.

Astra a profitat de două erori uriașe individuale ale FCSB-ului, iar Alibec și Alexa s-au răzbunat după persiflările de care au avut parte din partea lui Gigi Becali.

Cine a lecturat primul „11” al FCSB-ului înainte de meci și-a făcut cruce, probabil, neștiind cum să interpreteze piesele de puzzle aruncate de patron în iarbă! Titularii erau pe bancă și, mai ales, pe lista accidentaților.

GB1 a aruncat în luptă toate transferurile week-end-ului, patru la număr, iar echipa experimentală a roș-albaștrilor a început ca una ce înregimenta trei sosiți din play-out, Crețu, Soiledis și Panțâru, plus polonezul Gikiewicz, pe care gurile rele din patria natală l-au denumit "turist în Asia". 

Astra - FCSB +16 FOTO

Ce-au jucat new entry-urile

Însetat de revanșă, Alibec a vrut prea mult. Dacă execuția din lovitură liberă l-a găsit pe Vlad la post, căpitanul Astrei l-ar putea lăsa fără serviciu pe Bălașa. I-a furat mingea și i-a pasat simplu lui Vali Gheorghe (20), care i-a lovit pe oaspeți. Multă ambiție, puțină clarviziune la gazde, iar FCSB și-a revenit dintr-odată. Oaidă (28) a găsit culoarul spre golul egalizator, care a echilibrat total prima repriză. Iulian Cristea i-a refuzat golul lui Dima (29), un moment psihologic important, după care roș-albaștrii au trecut la butoane. Bălașa a avut o ratare caraghioasă, nu l-a mai scăpat soția de furia schimbării. Gikiewicz a încercat scena cu o reluare cu capul, după ce i-a dat pasa scurtă prin care Oaidă l-a păcălit pe Graovac la gol, Moutinho a vrut să se pună bine cu șeful. Dintre new entry-uri, banda stângă sosită din Moldova a accelerat și a dat cursivitate jocului. 

Bobârnace transformate în lovituri

Tănase i-a luat locul lui Gikiewicz, care mai are de recuperat fizic, în plus decarul avea nevoie de minute. Ovidiu Popescu i-a pasat regulamentar banderola, doar că progresul nu s-a simțit și-n joc. Ambele echipe au creionat interesant, aprig pe alocuri, ca-n mișcările febrile ale celebrelor insecte de Giurgiu. Îndârjire + nebunie + talent + șansă = golul victoriei semnat de Alibec (75). În timp ce la faza precedentă, Tănase a căzut în stilul personal în careul advers, Denis s-a descotorosit de Panțâru, s-a agățat de minge, de oportunitatea ivită că Vână a băut apă după ce l-a schimbat și cu ultimele picături de energie a tras cu ură! Kitanov a scos tot ce-a distribuit Coman prin aer și pe jos. Alexa și-a tăvălit oponentul prin fotbal, nu pe jos, dar i-a dat o palmă de ținut minte, nu un pumn, pentru persiflări.

Astra - FCSB +16 FOTO

Pentru roș-albaștri urmează meciul tur cu Mlada Boleslav, din turul III preliminar al Europa League, joi, 8 august, de la ora 21:30.

2.500de spectatori au asistat la meci

3înfrângeri într-o săptămână are FCSB: 0-2 cu Botoșani, 2-3 cu Alashkert și 1-2 cu Astra

Astra - FCSB 2-1

  • Au marcat: V. Gheorghe 20, Alibec 75 / Oaidă 28

Vezi AICI detalii despre meci!

Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1!

Vezi AICI VIDEO de la meci!

Echipele DE START:

Astra: Kitanov - Bruno, Dima, Graovac, Radunovic - Crepulja, Biceanu, Gheorghe - Răduț (Matei 62), Alibec (Tounkara 90+1), Stahl (Begue 46)
Rezerve: Lazar, Tounkara, Begue, Moise Matei, Graur
Antrenor: Dan Alexa

FCSB: Vlad - Crețu, Planic, Bălașa (Vînă 40), Soiledis - Popescu, Cristea, Oaidă (Coman 62) - Moutinho, Gikiewicz (Tănase 46), Panțîru
Rezerve: Bălgrădean, Coman, Filip, Tănase, Vînă, Salomao, Belu
Absenți: Momcilovici, Pintilii, Nedelcu, Moruțan, M. Roman I, Gnohere, Hora, Man
Antrenor: Vergil Andronache

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei - Satu Mare) // Asistenți: Vasile Marinescu (București), Ovidiu Artene (Vaslui)

Stadion: „Marin Anastasovici”, Giurgiu

Citește și:

Becali, sfătuit să-l pună antrenor principal pe Vergil Andronache: „Știe foarte, foarte mult fotbal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (279)
849116668469409
Andrei Kolozsi  •  06 August 2019, 10:45

Sansele de a prinde play off ul pentru FCSB sunt intacte . Mai aduce vreo 5 jucatori de la viitorul si inca 5 ..de la alte echipe si locul 6 ..poate fi prins . BAFTA !

spartcapus
spartcapus  •  06 August 2019, 10:44

B-ul!

fantasma
fantasma  •  06 August 2019, 09:18
Postat de Marian Iordachescu pe 06 August 2019, 03:22

Daca primul gol a lui Astra a plecat de la gresala lui Balasa , golul 2 a lui Alibec a plecat de la un plonjon ca in bazinul de sarituri in apa a lui Tanase in careul lui Astra Nu stiu de ce il tine in lot Becali pe acest Hopa Mitica care e preocupat mai mult cum sa cada prin careu decat sa joace fotbal Acest pacalici este permanent preocupat sa pacaleasca arbitri si fotbalul Nu odata l-am vazut cand are sansa clara sa marcheze , el prefera in loc sa traga la poarta, sa plonjeze in careu Toti arbitrii il stiu si nu-i mai arata nici cartonasul galben pentruca ar insemna sa fie eliminat la fiecare joc

Sfârlează cu fofează!

Vezi toate comentariile (279)
Comentează