FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 3-2

ASTRA - FCSB 3-2. Roș-albaștrii s-au resemnat: „Pierdem meciuri din prostie! Campionatul e gata”

Dennis Man a înscris cu Astra, dar FCSB a pierdut cu 2-3 +16   FOTO
Dennis Man a înscris cu Astra, dar FCSB a pierdut cu 2-3

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 22:02 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 22:30

FCSB a pierdut incredibil la Giurgiu, 2-3, deși în minutul 30 conducea cu 2-0. Dennis Man, marcatorul unui gol superb în prima repriză, și-a făcut autocritica la finalul meciului cu Astra. 

„Campionatul este gata pentru noi. Era greu, dar am mai sperat. Ne încurcăm de la etapă la etapă, e foarte greu să mai punem probleme. 

Nu găsesc nicio explicație, doar că pierdem meciurile din prostie! Ar trebui să ne simțim toți vinovați, nu doar eu sau un alt jucător”, a spus Dennis Man, la Look Sport.

Ovidiu Popescu: „Suntem pe drumul cel bun, păcat că nu avem rezultate bune”

„E o înfrângere urâtă. Ne-a mai rămas doar Cupa, sper să o câștigăm. Avem un joc bun, suntem pe drumul cel bun, dar păcat că nu avem rezultate bune în campionat. Trebuie să luăm în serios returul cu Dinamo din Cupa României. În campionat, luăm fiecare meci în parte și apoi vorbim. Nu cred că se pune problema de atitudine”, a spus și Ovidiu Popescu, potrivit sursei citate. 

+12 FOTO

Astra - FCSB 3-2. Splendoare în iarbă! Denis Alibec, „dublă” de senzație contra fostrei echipe! Revenire de la 0-2 + FCSB e pe 4!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  30 Iunie 2020, 00:34

Ba Dennis, du-te ma la alte echipa si fa-te de fapt fotbalist. Prost sa fii sa ramai la cioban

2731113820454153
Daniel Chitu  •  29 Iunie 2020, 23:19

Cand nu ai palmares, marca, e greu să motivezi jucatorii. Degeaba ai talent in echipă daca nu ai istorie. Roata se invarte, daca a tinut minciuna cu palmaresul FCSB, cu stiinta si sprijinul FRF fara indoiala( cica spre binele fotbalului romanesc! Aiurea categoric, a fost spre sprijinu buzunarului propriu.), sigur d.p.d.v. profesional nu ține. Lui Lacatus, Boloni, Iovan, Balint scuze pentru ceilalti din generația 80-90, tremurau când intrau in vestiarul Stelei darmite pe teren ! Sa pierzi .... o imensă rusine! FCSB niciodata nu va fi Steaua din acest motiv!

ali.bec
ali.bec  •  29 Iunie 2020, 23:06
Postat de gabryel28 pe 29 Iunie 2020, 22:54

***! 2 pauza , 1 final si cateva milioane de la asiatici pt cioban si malformatul de la giurgiu

Hehe. Jiji e in stare de orice. Cu condiția sa fie o tâlhărie.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează