FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

ASTRA - FCSB » VIDEO Bogdan Vintilă, mesaj pentru tinerii din lot: „Să-și vadă de treabă! N-au făcut mare lucru”

Bogdan Vintilă a prefațat duelul Astra - FCSB +39   FOTO
Bogdan Vintilă a prefațat duelul Astra - FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2020 14:48 / Actualizat duminica, 28 iunie 2020 15:05

Bogdan Vintilă (48 de ani), antrenorul FCSB, a susținut o conferință de presă înaintea partidei contra Astrei Giurgiu de mâine.

  • Astra și FCSB se întâlnesc luni, 29 iunie, de la ora 20:00, în etapa #5 din play-off-ul Ligii 1. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus.

ASTRA - FCSB » VIDEO Bogdan Vintilă: „Mergem să câștigăm!”

„Mergem să câştigăm meciul cu Astra! Victoria cu Dinamo ne-a dat încredere şi a arătat că avem resurse să jucăm un fotbal bun şi să câştigăm. Astra are un lot valoros. Este adevărat că Tamaş era exponenţial pentru ei, dar şi cei care îl vor înlocui sunt la fel de buni. Ei joacă dezinvolt, nu au nimic de pierdut şi acestea sunt cele mai grele meciuri. 

Cu siguranţă că Alibec și Budescu vor să câştige, dar şi noi trebuie să ne ridicăm la nivelul pretenţiilor noastre, să jucăm la victorie şi să câştigăm. Trebuie să ne impunem jocul”, a declarat Vintilă.

De asemenea, antrenorul roș-albaștrilor a vorbit și despre tinerii din lotul său, pe care i-a îndemnat la echilibru: „Ei sunt văzuţi ca posibili viitori fotbalişti. Talent au mulţi, dar important este să fie echilibraţi, iar noi trebuie să-i ajutăm să rămână echilibraţi. Nu trebuie să-i lăsăm să creadă că au făcut mare lucru. Nu au făcut decât să debuteze și să scoată capul în fotbalul mare. Mai au mult de demonstrat şi mult de muncit. Le transmit un mesaj: fără muncă nu poţi să faci nimic! Munca bate talentul, din punctul meu de vedere. Şi trebuie să muncească, să-şi vadă de treabă, să fie serioşi, pentru că noi suntem alături de ei. Staff-ul şi ceilalţi jucători cu experienţă sunt alături de ei şi îi ajută în fiecare zi. Trebuie să ai mereu grijă de ei”.

Bogdan Vintilă, antrenor FCSB: „Obiectivul echipei este participarea într-o cupă europeană”

Obiectivul echipei este participarea într-o cupă europeană, fie că este ca urmare a câştigării campionatului sau ca urmare a câştigării Cupei. Este un obiectiv al clubului pe care ni l-am asumat şi ne dorim să-l atingem. Dar atât, în rest nu am discutat cu patronul despre impunerea vreunui obiectiv de câștigare a Cupei. De când am venit aici ştiam că obiectivul este participarea într-o cupă europeană

CFR Cluj - Craiova este o partidă interesantă. Să vedem la ora jocului, pentru că, aşa, speculaţii şi pronosticuri se pot face înainte, dar eu nu fac asta. Îmi doresc în primul rând să câştigăm noi la Astra şi pe urmă vedem ce rezultat va fi şi acolo 

Bogdan Vintilă

FOTO Cele mai interesante imagini din meciul Dinamo - FCSB 0-3

+35 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fabulos! Ce s-a întâmplat cu tricourile lui Cruyff și Beckenbauer pe care le-a primit un fost internațional român: „Mama soacră s-a mutat cu noi și mi-a făcut o mare surpriză într-o zi”

Pierdere importantă pentru Bogdan Vintilă! S-a accidentat încă un titular

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
zagna
zagna  •  28 Iunie 2020, 21:36

Sa te vad, ai C... sa-i lasi pe litle-man @lemn-tanase pe banca si sa bagi echipa castigatoare, care nu se schimba ///

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  28 Iunie 2020, 21:10

Asta parca doarme si din cand in cand se mai trezeste: Ma intreb da-ca-si mai aduce aminte scorul din meciul cu DDB... Somn usor vintila tata! Vezi ca finala cupei se joaca la anu iar la campionat o sa te bati peste vre-o cincisprezece ani!!!

622674784501836
Florin Dobrin  •  28 Iunie 2020, 19:22

VINTILA E CA UN *** INCA PAPA *** ce fac bani din om

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează