FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

ASTRA - FCSB. Pierdere importantă pentru Bogdan Vintilă! S-a accidentat încă un titular

Alexandru Pantea  s-a accidentat înainte de Astra - FCSB
Alexandru Pantea s-a accidentat înainte de Astra - FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2020 13:53 / Actualizat duminica, 28 iunie 2020 14:22

Alexandru Pantea (16 ani), fotbalistul care a fost folosit pe postul de fundaș stânga în ultimele două jocuri ale lui FCSB, s-a accidentat și are șanse mici să evolueze împotriva Astrei Giurgiu.

  • Astra și FCSB se întâlnesc luni, 29 iunie, de la ora 20:00, în etapa #5 din play-off-ul Ligii 1. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

Potrivit Prosport, Pantea s-a accidentat la unul dintre antrenamentele vicecampioanei României en-titre. Astfel, tânărul jucător se adaugă unei liste numeroase de jucători indisponibili din lotul FCSB:

  • Fl. Coman
  • Man
  • Panțîru
  • Momcilovic
  • Soiledis
  • Oaidă
  • Al. Stan
  • Nedelcu
  • L. Filip

Cum ar putea arăta FCSB cu Astra: A. Vlad -  V. Creţu, A. Miron, I. Cristea, Ov. Popescu - Vînă, Perianu, Olaru -  Moruţan, Ad. Petre, Fl. Tănase

Gigi Becali, impresionat de Pantea: „E geniu!”

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, l-a lăudat recent pe Pantea: „Există un gen de fotbalist aparte. Sunt genii unii. Există jucători care pot evolua la echipa mare de la 16-17 ani. Nu am văzut până acum așa ceva, poate doar la Mirel Rădoi. Al doilea e Pantea”.

7a fost nota primită de Pantea în GSP după Dinamo - FCSB 0-3

Alexandru Pantea, primul jucător născut în 2003 care joacă în Liga 1!

ASTRA - FCSB. Pierdere importantă pentru Bogdan Vintilă! S-a accidentat încă un titular


Pantea este un produs al FCSB, iar în partida cu Gaz Metan Mediaș (2-2) din Liga 1 a bifat o premieră. A devenit primul fotbalist născut în 2003 din istoria Ligii 1.

Conform informațiilor de pe site-ul oficial al celor de la FCSB, Pantea are 1,72m, 63 de kilograme și lovește mingea la fel de bine cu ambele picioare.

VIDEO Ilie Stan a vorbit despre accidentările de la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Portretul atacantului care i-a luat ochii lui Gigi Becali: „Rar am văzut așa ceva! Marchează din orice ocazie”

Nu s-a putut abține! Postarea lui MM Stoica, după ce Dinamo a ajuns ultima în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
rumunek
rumunek  •  29 Iunie 2020, 11:55

Atâta timp cât nu există un buletin oficial cu jucătorii accidentați și ce leziuni au, așa cum face orice club profesionist, putem să bănuim diverse lucruri. Cum ar fi că unii jucători, accidentați peste noapte la antrenamente, pur și simplu au coronavirus. De aceea e importantă comunicarea către suporteri, directă sau prin presă. Dar e greu când ai 6 angajați, din care 2 sunt copii ai altor altor angajați.

sirius8121955
sirius8121955  •  28 Iunie 2020, 22:48

Festila ventila in ritmul asta o sa ii rupi pe toti inclusiv rezervele si va trebui sa faci o echipa din suporteri tocmai amu cind Craiova o echipa care se respecta nu ca voi le luara 3 puncte din avint clujenilor in timp ce bietul *** nui in stare sa ii bata niciodata ci cind rareori mai reuseste cite un egal cu ei parca ar fi cistigat 5 campionate la rind asa se bucura, vaisamar gigelus ai ajuns bataia de joc a ardelenilor nai pic de barbatie in tine rusine de 3 ori dixit

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  28 Iunie 2020, 15:07
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Uno, duo, tri? :))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează