FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Portretul atacantului care i-a luat ochii lui Gigi Becali: „Rar am văzut așa ceva! Marchează din orice ocazie”

Gigi Becali a declarat că FCSB are nevoie de un atacant și de un fundaș central
Gigi Becali a declarat că FCSB are nevoie de un atacant și de un fundaș central

Articol de - Publicat sambata, 27 iunie 2020 19:13 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 20:36

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, i-a făcut portretul lui Marko Dugandzic (26), atacantul care a impresionat până acum în Liga 1.

„Înainte de a fi fotbalist, Dugandzic e un caracter deosebit. Îi place să se antreneze, este sociabil, plăcut de vestiar, aceste calități l-au și propulsat în postura de căpitan. Rar mi-a fost dat să văd un atacant cu astfel de calități. Marchează aproape din orice ocazie. Are un stâng incredibil! În ultimii 16 metri, are toată gama de execuții. Puțini atacanți din România se pot mândri cu asta”, a declarat Croitoru pentru GSP.ro.

Marius Croitoru este conștient de faptul că Dugandzic nu va mai rămâne foarte mult timp la Botoșani: „Nu cred că va mai continua o perioadă lungă la noi. Valoarea lui e peste nivelul campionatului din România. A avut o problemă de acomodare la Osijek (n.r. fosta echipă a lui Marko), nu s-a putut dezvolta acolo. În plus, a avut si un atacant foarte bun pe poziția lui”.

Marius Croitoru: „Marko Dugandzic ar fi sigur titular la Steaua!”

De asemenea, antrenorul care a calificat-o în premieră pe FC Botoșani în play-off-ul Ligii 1 a numit și un defect al fotbalistului croat: „Nu are o tehnică excelentă în regim de viteză. Însă, în general, aptitudinile sale sunt remarcabile în raport cu nivelul Ligii 1”.

Dacă reușeam să îl aducem de la începutul campionatului, Dugandzic avea în jur de 20 de goluri acum. Joacă bine între linii, are o tehnică peste medie, mai ales la înălțimea lui. De asemenea, are și o viteză de deplasare foarte bună

Nu pot să spun dacă ar juca la toate celelalte formații din Liga 1, pentru că fiecare antrenor are filosofia sa. Dar la Steaua ar fi titular sigur

Marius Croitoru pentru GSP.ro

Gigi Becali a pus ochii pe Marko Dugandzic

Gigi Becali, patronul FCSB, a recunoscut că e interesat de transferul lui Dugandzic de la FC Botoșani.

Nu i-am făcut nicio ofertă lui Iftime pentru acest atacant, dar recunosc că este interesant. O să întreb în stânga și în dreapta despre el. Nu am făcut încă nicio ofertă. Vreau să fie foarte clar acest lucru. Văd că lui Iftime ii place să facă afaceri cu mine
Becali pentru Prosport

Dugandzic, cifre foarte bune în Liga 1

EXCLUSIV Portretul atacantului care i-a luat ochii lui Gigi Becali: „Rar am văzut așa ceva! Marchează din orice ocazie”


Marko Dugandzic a marcat și ieri, în victoria obținută de Botoșani la Mediaș, scor 2-0. A ajuns la 8 goluri în 8 partide jucate în tricoul formației din Moldova. Două dintre reușite au venit chiar în meciul cu FCSB, scor 2-2, din prima rundă a play-off-ului.

350.000 €este cota de piață a lui Dugandzic, potrivit Transfermarkt

Citește mai multe știri din Liga 1:

CFR Cluj a intrat pe fir! Bogdan Planic, ofertat de campioana României

Situația de la Dinamo, criticată de Rednic: „Cu mine nu ajungeam să împrumutăm bani. Pe cel care dă interviuri acum eu l-am scos din lot”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
corectu
corectu  •  28 Iunie 2020, 07:45

Croitorule,las-o mai ușor cu atacantul minune.

terminhater
terminhater  •  28 Iunie 2020, 01:20

Ajunge croatul ăsta la stână și dă două goluri în 3 ani ... Că e antrenat de un tembel mai idiot decât Croitorașul și băgat în echipă doar când vrea Ayatollahul ... Că are de vândut nulitățile man ... Man , co-Man , hi-Man ... Ultimul e un ficisbucist *** ( scuze de pleonasm) , îl găsiți pe youtube ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabryel28
gabryel28  •  27 Iunie 2020, 22:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează