FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

ASTRA - FCSB // Gigi Becali: „Bagă-l, mă, pe Gnohere!” / Mihai Teja: „Cum să îl scot pe Hora?!” » Cine a avut câștig de cauză în lupta pentru postul de vârf la FCSB

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 19:03

Astra și FCSB se înfruntă în epilogul etapei secunde din play-off. Mihai Teja l-a trimis în atac pe francezul Harlem Gnohere (31 de ani), deși la conferința premergătoare meciului afirma că Ioan Hora (30 de ani) va începe din primul minut. 

Astra - FCSB e liveTEXT AICI de la 20:30!

Harlem Gnohere revine în echipa de start a celor de la FCSB după 4 meciuri. Ultima dată când francezul a început un meci a fost în remiza albă cu Concordia Chiajna, scor 0-0, de pe 18 februarie.

Gazeta Sporturilor anunța vineri revenirea „Bizonului” în primul „11”, dar era contrazisă chiar de antrenorul Mihai Teja, în conferința de presă dinaintea partidei.

Cum să îl scot pe Hora care a intrat la fiecare meci şi a dat goluri? Eddy Gnohere e un tip inteligent, a zis că nu e nicio problemă, îşi aşteaptă rândul”, a declarat Teja.

Becali l-a cerut titular

După eșecul suferit de FCSB împotriva Viitorului, scor 1-2, în care Gnohere a intrat după pauză și a fost autorul unor ratări rarisime, Gigi Becali a fost categoric: „Gnohere e vinovat? Suntem noi vinovaţi că l-am ţinut pe bancă şi nu mai are continuitate. Ce să facem dacă nu avem minte? Bagă-l, mă, pe Gnohere. Mi l-a băgat pe Matei!”.

Echipa de start din meciul cu Astra

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, I. Cristea, Jr. Morais - L. Filip, Teixeira - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere
Rezerve: A. Vlad - Bălașa, Moruțan, Ioan Hora, Rusescu, Stoian, M. Roman
Antrenor: Mihai Teja

Vezi și: 

ASTRA - FCSB // Mihai Teja a intrat în defensivă: „Lăsați rezultatul! Uitați-vă mai bine la ce a spus Hagi și nu ne mai desființați” » Acuză deja presiunea: „Toți vor să câștigi cu 3-0 la Steaua”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ckhristian
ckhristian  •  17 Martie 2019, 20:36

Ati putea sa nu mai scrieti nimic despre orice echipa in care antrenorul nu are nici un cuvant de spus. De fiecare data dupa meci il sunati pe Gigi Becali si il lasati sa vorbeasca 30 de minute. Dupa care mergeti la antrenor si jucatori si ii intrebati ce cred despre declaratiile patronului. Ce fel de jurnalism sportiv este asta?

shark_34
shark_34  •  17 Martie 2019, 20:19

Proștilor,jucați cu amândoi!Nu mai aveți nimic de pierdut!Macar incercati sa schimbați ceva in bine!

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  17 Martie 2019, 19:37

Asa, baieti, strigati din toti rarunchii vostri: Becali, Becali, Becali! Intro zi poate veti afla, ceea ce toti ceilalti stiu, ca nu aveti nimic de-a face cu jurnalismul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează