FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, DUMINICĂ, 20:30

ASTRA - FCSB // Mihai Teja a intrat în defensivă: „Lăsați rezultatul! Uitați-vă mai bine la ce a spus Hagi și nu ne mai desființați” » Acuză deja presiunea: „Toți vor să câștigi cu 3-0 la Steaua”

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2019 10:55

Înaintea meciului cu Astra, de duminică, ora 20:30, Mihai Teja, antrenorul celor de la FCSB, s-a simțit atacat din exterior după ultimele rezultate ale echipei și a reacționat defensiv în fața jurnaliștilor, încercând să-și caute scuze.

Mihai Teja a fost nemulțumit că el și echipa sa au fost criticați după înfrângerea cu Viitorul (1-2) și, în apărarea lui, a invocat la conferința de azi opinia lui Gică Hagi, care a spus după partida de pe Arena Națională: „Steaua a produs mai mult fotbal decât Viitorul”.

„Chiar dacă nu avem cele mai bune rezultate, avem o atitudine bună. Dacă după meci Hagi a spus «Steaua a produs mai mult fotbal decât Viitorul», trebuie să luăm asta în considerare. Hagi este unul dintre cei mai buni antrenori și după meci a avut puterea să declare asta.

Dar noi am fost desființați. Lăsați rezultatul. În afară faptului că am pierdut, tehnic și tactic am jucat bine. Am dominat o echipă cu jucători valoroși, care joacă împreună de 6-7 ani. După aceea, Hagi iese și spune că am produs mai mult fotbal. Eu, ca antrenor, iau și lucrurile asta, lucrurile bune.

Sunt lucruri pe care nu le poți schimba dintr-o dată la o echipă. Dacă un antrenor spune că într-o lună schimbă total lucrurile la o echipă și câștigă campionatul, atunci mă bucur pentru el.

Noi, la toate meciurile, am dominat, chiar dacă am jucat cu Viitorul, Craiova sau Voluntari. Am dominat și am riscat. Când riști, trebuie să te deschizi și oricine poate greși. La Steaua se vrea să joci bine și să câștigi cu 3-0”, a declarat Mihai Teja la conferința de presă.

  • Astra - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

Citește și:

„Naționala” fără FCSB » Cum a ajuns echipa lui Gigi Becali de la NOUĂ convocați la un singur jucător chemat de Contra la lot

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
shark_34
shark_34  •  16 Martie 2019, 20:27

Teja e la fel ca Dică,antrenor de liga 2.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  16 Martie 2019, 17:10

La ce a produs, Mihaita? La hectar? Ca, pana acum ati aratat ca nu sunteti in stare sa bateti pe nimeni!!! Poate doar la salarii si la scandaluri! Ca acolo Jiji se pricepe cel mai bine!!!

103179470776675
Sabin Ellak  •  16 Martie 2019, 14:42

Era mult mai sanatos,sa ramaneti la Medias !Aici nu sinteti antrenor ci un simplu executant,in care loveste atat Becali cat si MMstoica! Acum nu va mai ramane altceva,sa veniti la Sfantu Gheorghe,in locul lui Neagoe.Macar la SEPSI OSK este o atmosfera propice pentru fotbal !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează