FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-3

ASTRA - FCSB 0-3. VIDEO+FOTO Petrea și Neubert pornesc lansat în noul sezon de Liga 1! FCSB, prestație dominantă

ASTRA - FCSB, liveTEXT pe GSP.ro +49   FOTO
ASTRA - FCSB, liveTEXT pe GSP.ro

Articol de - Publicat sambata, 22 august 2020 12:00 / Actualizat duminica, 23 august 2020 12:32

FCSB a învins-o pe Astra, scor 3-0, în prima etapă a sezonului 2020/2021 din Liga 1. 

Vezi AICI programul etapei #1 din noul sezon 2020-2021!

Astra a fost victima perfectă pentru FCSB. Cu mulți absenți, cu Denis Alibec pe picior de plecare, cu salarii restante, formația din Giurgiu a fost un simplu partener de antrenament în prima repriză. FCSB a dominat copios și a deschis scorul în minutul 33. Dennis Man a plasat excelent un șut de la 18 metri. După doar 4 minute, Florin Tănase a dublat diferența. Căpitanul bucureștenilor a reluat cu capul, din apropiere, fără speranță pentru Lazar, cel mai bun om al Astrei în această seară. 

+45 FOTO


Repriza secundă a fost mai echilibrată. Astra s-a apropiat periculos de poarta lui Vlad în 3 rânduri, fără succes. Nici FCSB nu a mai forțat, probabil cu gândul la meciul de joi, cu Shirak, în turul I preliminar al Europa League. A marcat totuși, dintr-un penalty obținut de Florinel Coman în minutul 90. Olimpiu Moruțan a transformat fără emoții. 

Bogdan Andone: "E un talmeş balmeş în capul lui Alibec, cred că nici nu doarme noaptea"

Toni Petrea: "O victorie importantă pe un teren pe care se câştigă destul de greu puncte"

ASTRA - FCSB 0-3

ASTRA - FCSB, echipe de start: 

Astra: Lazar - D. Graur, Graovac, Dandea, Radunovic - Pahonțu, Crepulja, Răduț - Merloi, Budescu - Alibec 
Rezerve: M. Popa - R. Moise, R. Baicu, Al. Ioniță II, Balaure, V. Gheorghe, Fatai, C. Dima, David Bruno 
Antrenor: Bogdan Andone 

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, Miron, I. Cristea, Panțîru - Olaru, Ov. Popescu, Fl. Tănase - D. Man, Sg. Buș, Fl. Coman 
Rezerve: R. Ducan - Briceag, Moruțan, Ad. Petre, Vînă, Buziuc, R. Ion, Perianu, Horșia 
Antrenor: Toni Petrea

Stadion: „Marin Anastasovici"
Arbitru: Marian Barbu (Făgăraș) / Asistenți: Daniel Mitruți (Craiova) și George Neacșu (Câmpulung Muscel)

Clasament Liga 1:

ASTRA - FCSB // FCSB n-a mai bătut-o pe Astra de la un blat! Prietenia care a dus inclusiv la un împrumut extrem de dubios

FCSB. Toni Petrea îi cere transferuri lui Gigi Becali: „E nevoie de jucători, mai ales în condițiile actuale”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (334)
100550221766435
Titi Suru  •  23 August 2020, 12:25

gsp ... redactie talpanista!!

100550221766435
Titi Suru  •  23 August 2020, 11:57
Postat de catalynn pe 23 August 2020, 02:04

Delicious! :-)))) Acel moment când fcsbistul a ajuns sa se bucure când pana și Ilie Dumitrescu pronunța Steaua in loc de fcsb! Ce poate fi mai tare decât atât!? Când se va bucura dacă Duckadam va face aceeași greșeala! :-)))) Io când spun ca fcsbist incredibil de prost e nu doar pleonasm dar și axiomă se mai supăra câteodată moderatorii! :-)))))

Bravo racane ... de concentrat nu te poti concentra(esti tata adhd-ului) , de citit , nu stii sa citesti (ca altfel ai fi raspuns la intrebare ) , .... barbat nu esti ca jignesti ca o muiere ... portretul tipic al ultrasului talpanist !!... Uite sa nu zici ca sunt baiat rau iti mai dau o sansa : Daca mapn-ul vostru a INFIINTAT echipa de fotbal in 2017 !! - clar nu poate fi STEAUA !! si atunci unde-i STEAUA ??!!... aaaa si nu te obosi cu copy/paste ... raspunde TU daca poti la o simpla intrebare !!

Silvio
Silvio  •  23 August 2020, 09:18
Postat de catalynn pe 23 August 2020, 02:04

Delicious! :-)))) Acel moment când fcsbistul a ajuns sa se bucure când pana și Ilie Dumitrescu pronunța Steaua in loc de fcsb! Ce poate fi mai tare decât atât!? Când se va bucura dacă Duckadam va face aceeași greșeala! :-)))) Io când spun ca fcsbist incredibil de prost e nu doar pleonasm dar și axiomă se mai supăra câteodată moderatorii! :-)))))

Ai vrut sa pari destept dar.. ai dat cu mucii de pamant! Ai auzit probabil pe la vecinii tai cuvantul 'axioma', dar habar n-ai ce inseamna. Ori, constructia ta din expresia penibila nu are verb, deci e insuficient pentru a fi numita o propozitie, implicit o axioma. Dar e bine ca te dai 'jurist' :))))). Nu te bucuri, dar razi, cand vezi ca Ilie, care sa lauda ca va fi primul cu abonament la CSA, recunoaste, subconstient, ca "FCSB e Steaua" (uite exemplu de axioma!). Si nu e singurul cu astfel de 'greseli'! La fiecare interviu de dupa meci, cei de la Dinamo, Sepsi, CFR, etc., toti au spus "Am jucat cu STEAUA!". E dureros cand rade o tara intreaga de voi si nu va ia nimeni in serios, talpanistilor? :))))

Vezi toate comentariile (334)
Comentează