FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

ASTRA - FCSB // Mihai Teja reacționează după ce Gigi Becali a anunțat lista de transferuri: „O să avem nevoie de el”

Mihai Teja
Mihai Teja

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2019 12:14

Mihai Teja, antrenorul celor de FCSB, a vorbit despre situația mijlocașilor Dragoș Nedelcu și Adrian Stoian, criticați dur de Gigi Becali după înfrângerea cu Viitorul 1-2 și puși de acesta pe lista de transferuri. 

Dragoș Nedelcu are un caracter foarte bun. Vorbesc cu el. I-am explicat că în viață sunt momente grele, în care poate nu-ți iese jocul. Trebuie să ai răbdare, că va veni altă șansă. Când vine a doua sau a treia șansă trebuie să demonstrezi că meriți, să arăți mai mult și la antrenament. Asta nu trebuie să te doboare. Doar să te facă să gândești că trebuie să fii mai puternic, să muncești mai mult la antrenament și să schimbi ce nu a mers. Asta e cel mai important.

Adrian Stoian se antrenează foarte bine, e în lotul nostru și ne bazăm pe el. Cu siguranță ne va ajuta și vom avea nevoie de el. Are un caracter foarte bun și e un jucător bun. Are o experiență foarte mare și când va intra sper, spre binele lui și al nostru, să ajute echipa și să joace bine”, a declarat Mihai Teja la conferința de presă de dinaintea meciului Astra - FCSB, de duminică.

„Am vorbit deja cu impresarul lui Stoian. Și în cazul lui Nedelcu s-a luat legătura cu agentul. El poate pleca în SUA de acum. Dacă nu, de la vară! Pe Stoian îl dau gratis, că așa i-am luat. Pe Nedelcu vreau cât am dat pe el” Gigi Becali, la Pro X, după FCSB - Viitorul 1-2

Citește și:

Mihai Teja a intrat în defensivă: „Lăsați rezultatul! Uitați-vă mai bine la ce a spus Hagi și nu ne mai desființați” » Acuză deja presiunea: „Toți vor să câștigi cu 3-0 la Steaua”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
zagna
zagna  •  17 Martie 2019, 16:25

Teja, in acest moment Pintili este in refacere. De ce nu se ocupa de Nedelcu, sa-l invete pozitionarea in teren, miscarile in timpul jocului, sa discute cu el, sa-l incurajeze... ACELASI LUCRU TREBUIE SA FACA ANTRENORUL SECUND. Ce fac oamenii astia intr-o zi de munca ? 90 de minute te antrenament si pe urma pauza: tatuaje, frizuri, instragram- FB, cluburi... Halal viata de performanta !

508174286261303
Wlm Shkspr  •  17 Martie 2019, 07:57

fc5b=penal-ty echipa care nu joaca niciodată nimic dar are pretenții sa castige titlul! Niste saltimbanci caraghiosi care nu au ce cauta in liga I!! Huoooo!!!

gicapuia
gicapuia  •  16 Martie 2019, 21:04

Diva =Dica. Scuzati greseala de redactare.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează