FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

ASTRA - FCSB // Surpriză în cazul transferului lui Claudiu Belu la FCSB: „Nu știu dacă va merge acolo”

Claudiu Belu // FOTO : GSP
Claudiu Belu // FOTO : GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 20:16

Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu, a vorbit despre situația lui Claudiu Belu, 25 de ani, fundaș care are șanse mari să ajungă la roș-albaștri în vară.

Accidentat, Belu nu se află în lotul pentru această partidă, iar Dani Coman a lămurit situația sa, dezvăluind, totodată, că Astra i-a propus prelungirea contractului lui Belu.

„Belu e accidentat, nu se pune problema să fie scos din lot. E jucătorul nostru. Dacă a semnat cu FCSB e treaba lui, putem doar să-i urăm succes.

Noi ne vom baza de el până la vară, e un băiat de mare caracter, în care avem încredere. Nu știu dacă va merge la FCSB, e posibil să rămână la Astra, noi i-am înaintat o ofertă de prelungire. Dacă va accepta, bine, dacă nu, fiecare face ce știe mai bine cu viața lui”, a spus Dani Coman, la TV Digi Sport. 

8 jucătoria transferat FCSB de la Astra, înainte de Belu, în ultimii trei ani: Alexandru Stan (2018), Constantin Budescu, Junior Morais, Filipe Teixeira, Denis Alibec (toți 2017), William, Boldrin și Gabi Enache (toți 2016)

Becali a dezmințit transferul

Becali și-a dorit ca transferul lui Belu să rămână un secret. Motivul? Suspiciunile care deja apăruseră în jurul confruntării dintre Astra și FCSB! GSP.RO a dezvăluit că giurgiuvenii au o datorie de 400.000 de euro la patronul lui FCSB, sumă care ar fi trebuit să fie achitat din banii veniți din drepturile TV.

Surpriză însă, tranșa care ar fi trebuit să fie virată în această săptămână a întârziat, astfel că duelul direct din play-off o găsește pe Astra datoare financiar față de vicecampioană (Detalii AICI).

Vezi aici detalii de la Astra-FCSB!

Vezi și: EXCLUSIV Imaginile care îl dau de gol pe Gigi » Dovada că FCSB s-a înțeles cu Claudiu Belu! Motivul pentru care a ascuns Becali transferul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează