FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - GAZ METAN 0-0

ASTRA - GAZ METAN 0-0. Dusan Uhrin Jr., debut la Mediaș: „Nu am vorbit nimic cu Edi. Cu virusul cred că e prea mult”

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2020 21:55 / Actualizat luni, 15 iunie 2020 23:12

Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș au remizat, scor 0-0, în etapa cu numărul 3 din play-off. Cehul Dusan Uhrin Jr. (52 de ani) a stat pe banca oaspeților la mai puțin de 24 de ore de la sosirea în România.

„Am simțit că am început să obosim și am schimbat ceva jucători. A fost foarte dificil pentru ambele părți. Vrem să câștigăm fiecare meci, să căpătăm încredere. Jucătorii au nevoie de prestații. Am pregătit câteva antrenamente, dar majoritatea a cedat după 60, 70 de minute. Nu am vorbit nimic cu Edi Iordănescu, nu vreau să discut despre asta. Sunt doar de o zi aici. Noi trebuie să jucăm normal, la victorie, fiecare meci. Nu putem juca în Europa League, asta e”, a declarat Dusan Uhrin la Look Plus. 

Uhrin a scăpat de izolare

 Înainte de meci, între delegațiile celor două echipe au avut loc discuții din cauza situației lui Dinu Graur de la Astra și a noului antrenor al medieșenilor, Dusan Uhrin. Fotbalistul gazdelor, originar din Republica Moldova, a stat în izolare 14 zile și s-a pregătit apoi cu echipa, dar nu avea decât două teste negative făcute și nu a putut fi trecut pe foaia de joc. 

Cehul avea tot doar două teste și a venit ieri direct din țara natală, dar a primit dreptul de a sta pe bancă, după discuții cu juriștii LPF. Uhrin a avut și noroc, chiar de ieri de la miezul nopții intrând în vigoare recomandarea INSP să se elimine obligativitatea intrării în izolare sau în carantină pentru cei care vin în România din 17 țări, printre care și Cehia.

„Nu mi-e frică de acest virus. Nu știu de ce se întâmplă toate astea în jurul acestui virus. Cred că e prea mult”
- Dusan Uhrin Jr.

VIDEO / Justin Ștefan a explicat ce pași trebuie să urmeze Dinamo și FC Botoșani în ancheta epidemiologică

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

ASTRA - GAZ METAN. Intrare criminală în Liga 1! Eliminat direct după un gest complet necugetat

DINAMO // EXCLUSIV Florin Prunea: „Bălănescu face pe el de frică” + Momentul despre care spune: „N-am mai întâlnit așa ceva în toată cariera!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează