FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ 1-2

ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ // FOTO Hațegan anulează un gol în minutul 2! Giurgiuvenii n-au înțeles nimic » A fost corectă decizia?

FOTO: Captură TV Telekom Sport +3   FOTO
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 21:09

Duelul dintre Astra Giurgiu și CFR Cluj, încheiat 1-2, a debutat palpitant, gazdele marcând încă din minutul 2. Totuși, arbitrul Ovidiu Hațegan nu a fost de acord și a anulat reușita. 

În al doilea minut al partidei, Llullaku a înscris cu capul în urma unui corner. Totuși, Hațegan a luat hotărârea să nu valideze golul, considerând că albanezul l-a incomodat pe goalkeeper-ul Arlauskis.

Jucătorii Astrei au protestat vehement, dar nu au putut întoarce decizia "centralului" care în urmă cu doar 4 zile conducea meciul din Champions League dintre ȚSKA Moscova și Real Madrid, 1-0.

A procedat corect Hațegan?

DA
NU

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  07 Octombrie 2018, 10:16
Postat de whiteredarad pe 06 Octombrie 2018, 23:08

Doar un orb, sau unul care nu vrea sa vada spune ca nu este fault la portar. Este fault clar, limpede.

Esti prieten cu ***!!??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Octombrie 2018, 23:53

Hațegan arbitrează din ce în ce mai prost ! Nu stiu ce e cu el poate are o sechelă după ratarea mondialului ! Fragmentează jocul, e exagerat de riguros când nu e cazul și are scăpări mari în joc ! Oricum etapa asta în trei meciuri am văzut TREI mari gafe (sau poate nu) ! Cele două penalty-uri pentru Viitorul și Craiova, mie mi se par asumate de arbitri , adică au așteptat momentul să le dea ! La clovnul de la Viitorul se vede clar că ăla se aruncă ...înainte de contact( la o etapă după altă mizerie), iar la Mitriță, Tătar era la un metru de el și doar....a dus mâna spre el nu avea cum să îl tragă că nu ajungea la el iar asistentul e complice ! Azi gol valabil, dar .....Să vedem ce urmează ! Cu cât se consumă campionatul apar tot felul de greseli care devin subiective si suspecte ! Mă aștept la arbitraje ciudate la Botoșani și la fcsb-Chiajna !

bufnila
bufnila  •  06 Octombrie 2018, 23:08

eu nu inteleg cum de hategan, kovacz si radu petrescu au voie in continuare sa o arbitreze pe CFR. Si nu inteleg cum arbitri inchid ochii la simularile lui Culio si la toate loviturile si intrarile dure pe care le aplica adversarilor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează