FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

ASTRA - FCSB // VIDEO Gafă URIAȘĂ a lui Mihai Bălașa la golul giurgiuvenilor + scos după 40 de minute » Reacția comentatorului: „Marele licurici Becali s-a săturat de el!” + Ce s-a întâmplat pe bancă

Astra - FCSB // Captură TV Telekom Sport +1   FOTO
Astra - FCSB // Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 21:21

FCSB a primit gol la Giurgiu după doar 20 de minute, Valentin Gheorghe reușind să marcheze după o eroare uriașă a lui Mihai Bălașa. Ulterior, echipa lui Vergil Andronache a egalat în minutul 28, prin Răzvan Oaidă.

UPDATE

Gafa comisă în minutul 20 i-a fost fatală lui Mihai Bălașa. Secundul Vergil Andronache l-a înlocuit cu Ionuț Vînă în minutul 40. Nervos, Bălașa a plecat direct la vestiare! A dat mâna cu cei de pe bancă, nu și cu antrenorul Andronache.

Schimbarea lui Bălașa a generat o reacție inedită a lui Ionuț Angheluță, comentatorul de la TV Digi Sport: „Marele licurici Becali s-a săturat de Bălașa!”.

Imediat înainte de schimbare, pe banca roș-albaștrilor a fost văzut un dialog între Vergil Andronache și secundul său, Dacian Nastai, în care al doilea îi șoptește primului ceva la ureche:

După meci, Becali a recunoscut telefonul dat pe bancă: „Da. Eu am sunat. Am dat telefon în minutul 20, după ce a greșit”.

Știrea inițială

Mihai Bălașa, fundașul FCSB-ului, a gafat copilărește în propria jumătate, fiind deposedat nepermis de Denis Alibec. Fostul jucător al roș-albaștrilor a înaintat spre poartă, i-a pasat lui Valentin Gheorghe, iar acesta l-a executat pe Andrei Vlad cu un șut plasat. 

mihai balasa 2 +2 FOTO

Eroarea lui Bălașa vine la doar câteva zile după ce a fost eliminat în prima repriză a meciului cu Alashkert, pierdut cu 2-3. Eliminarea sa putea s-o coste scump pe FCSB, însă echilibrul numeric s-a restabilit în repriza secundă, după ce un jucător al armenilor a luat la rândul său cartonaș roșu. Roș-albaștrii au înscris atunci golul de 2-3, care le-a asigurat accederea în următorul tur al preliminariilor Europa League. 

„L-am iertat! Uite, o să joace cu Astra. Dacă i-a născut iubita, trebuie să vedem că e bucuros luni! Să joace ca lumea. Trebuie să fie bucuros, să joace bine”
Gigi Becali, duminică, la ProTV

VIDEO cu gafa lui Bălașa de la Giurgiu! 

Urmărește AICI duelul dintre Astra și FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
113553039978134
Costica Muresan  •  06 August 2019, 10:03

un om care nu iubeste fotbalul un joc pt tinerii ce sa i ceri asta vrea sa faca bani du te ba la munca hu

dvd1
dvd1  •  06 August 2019, 08:51

Becali nu e licurici e puscarias, jignim licuricii daca il comparam pe asta cu ei. la puscarie e locul lui

377967485722547
Andrei Vasiliu  •  06 August 2019, 08:48
Postat de fcsb_bv pe 06 August 2019, 08:20

1.la mana comentatorul nu a spus "marele licurici Becali" ci " marele licurici". 2.Balasa a gresit, nu este prima data, insa pana la gol au mai fost si altii pe acolo. toti sunt varza. 3.la cfr am fazut faze de gol "ciudate" si penaltiuri "ciudate" Eu nu inteleg vad aceleasi faze in careu cu hent si in unele cazuri se dau in altele nu. Eu cred ca totul este o jmecherie.

Corect.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează