FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra a oficializat un nou transfer! Un portughez trecut pe la FC Porto și Sporting a semnat

Hugo Sousa (dreapta), alături de Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu
Hugo Sousa (dreapta), alături de Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 14:16 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 14:16

Astra Giurgiu l-a adus pe fundașul central Hugo Sousa (28 de ani), care era liber de contract după despărțirea de Aris Salonic.

Acesta a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, anunță giurgiuvenii, și va concura pentru un post de titular cu Daniel Graovac, Constantin Dima și Valerică Găman, ceilalți stoperi din lot.

FC Porto și Sporting CP, în CV-ul lui Hugo

Fundașul portughez a mai avut o aventură în România, la începutul carierei. În 2011, părăsea echipa de juniori a lui FC Porto și venea la FC Brașov, unde a rezistat doar 6 luni. Ulterior, a mai trecut pe la echipe precum AEL Limassol, Pafos, Sporting B și Waasland-Beveren, înainte de a ajunge la Aris Salonic. De formația greacă s-a despărțit la începutul lunii august, astfel că Hugo are o perioadă de două luni și jumătate de inactivitate.

300.000 euroeste cota de piață a portughezului, potrivit Transfermarkt.com

Citește mai multe știri din Liga 1:

Transfer de titlu la CFR Cluj » Dan Petrescu a ales înlocuitorul lui Mihai Bordeianu! Vine liber de contract

Situație incredibilă la un club din Liga 1! Antrenorul, nevoit să ude terenul cu furtunul: „M-am milogit de conducere să monteze aspersoare! Erau 60 de lei”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează