FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - HERMANNSTADT 0-0

ASTRA - HERMANNSTADT 0-0 // Ultimul meci pentru Dan Alexa?! Ioan Niculae, nervos: „Nu știe să facă echipa! Trebuie să renunțe”

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2019 22:41

Astra și Hermannstadt au terminat la egalitate, 0-0, în ultimul meci din etapa a 12-a. Partida ar putea fi ultima pentru Dan Alexa pe banca giurgiuvenilor.

La finalul meciului, patronul Ioan Niculae a fost extrem de nervos, l-a criticat pe Dan Alexa și a spus că acesta trebuie să-și dea demisia de la Astra.

Să-i luați interviu lui Alexa. El nu știe să facă echipa! Nu eu! Totul m-a nemulțumit azi”, a declarat Ioan Niculae la TV Telekom Sport. Întrebat dacă-l va demite pe Alexa, omul de afaceri a spus: „Cred că ar trebui să renunțe el”.

Dan Alexa a preluat-o pe Astra la începutul sezonului. După 12 etape, echipa din Giurgiu este pe locul 7, cu 16 puncte, la egalitate cu FC Botoșani, locul 6.

„Budescu și Alibec nu sunt în formă acum. Budescu nu e în stare să joace 90 de minute. Azi a jucat la 70 de metri de poartă adversă și juca la nivelul fundașilor. Alexa nu-i are pregătiți 100% pe Tamaș, Budescu și Alibec”
Basarab Panduru, la TV Telekom Sport

„Nu știu ce discuții au fost despre înlocuirea mea! Am vorbit cu Dani Coman (n.r. președintele  clubului) și e normal ca lumea să fie supărată. Domnul Niculae e patronul echipei. Dacă vrea să renunțăm la contract, nu e nicio problemă”
Dan Alexa, la Look Sport

Vezi și:

ASTRA - HERMANNSTADT 0-0 // Egal fără goluri în ultimul meci din etapa a 12-a din Liga 1 » Cum arată ACUM clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
dora
dora  •  08 Octombrie 2019, 10:41

Echipa a facut-o bine ptr ca a bagat cam tot ce avea Astra mai bun in lot si valid. Iesea prost daca nu jucau Budescu si Alibec. Numai ca cei 2 nu au prins o zi buna, Radut a jucat prost din nou, V Gheorghe nu a fost in apele lui. Pobabil e o problema si de motivatie acolo.

romeverest
romeverest  •  08 Octombrie 2019, 10:26

Nu-i nicio problema pentru Nicolae !! Agenta Prodan isi va inlocui la Astra amantul cu propriul sot !! Nimic mai simplu !!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  08 Octombrie 2019, 08:37
Postat de pe 08 Octombrie 2019, 06:38

Ce fericire pe pleava rinamovistă că omul care i-a umplut de beep e dat afară

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează