FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORI

Clubul îl anunță pe Edi Iordănescu ca pe un salvator, dar antrenorul are dubii » „Vine în curând!” vs. „Sunt probleme acolo”

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la Astra, are încredere că Edi Iordănescu (42 de ani) va veni în cele din urmă la formația giurgiuveană
Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la Astra, are încredere că Edi Iordănescu (42 de ani) va veni în cele din urmă la formația giurgiuveană

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 19:39 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 20:11

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la Astra, are încredere că Edi Iordănescu (42 de ani) va veni în cele din urmă la formația giurgiuveană. Antrenorul nu părea convins de acest fapt în urmă cu două zile însă.

„Edi încercat să își protejeze familia (n.r. soția lui fiind însărcinată), să își rezolve anumite probleme personale și foarte curând va veni și va fi alături de echipă efectiv. Ne punem speranțele 100% în Edi Iordănescu”, a declarat azi Mara, citat de Fanatik.

Edi Iordănescu, dorit de Astra

Joi, 29 octombrie, Iordănescu Jr. a vorbit despre interesul Astrei, însă discursul său nu a confirmat un acord cu formația patronată de Ioan Niculae și a fost mai degrabă în contrast cu ce a afirmat Mara. 

Există interes din partea Astrei și m-a bucurat acest lucru, pentru că asta înseamnă că munca mea a fost apreciată. A fost o perioadă bună acolo, dar eu nu am luat o decizie finală. Am hotărât să mai aștept 10 zile. La Astra sunt anumite probleme și sper ca să se rezolve. Dacă se rezolvă, atunci putem să vorbim despre o posibilă colaborare

- Edi Iordănescu, pentru Prosport, în urmă cu două zile

Liber de contract după „divorțul” de Gaz Metan Mediaș, Edi Iordănescu e tentat să reintre în circuit. „Pista” Astra, pe care a mai antrenat-o și în intervalul iunie 2017 - aprilie 2018, îi surâde tehnicianului, care a acceptat ca secundul lui, Radu Alexandru, să asigure un interimat la Giurgiu.

VIDEO Edi Iordănescu, la GSP Live: „De multe ori fabricam scandaluri în vestiar”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Omul care i-a adus pe spanioli e dezarmat: „Speranța nu a murit, e în comă. Timpul ne-a devenit dușman”

Toni Petrea propune un jucător la națională: „Sper să fie chemat în cel mai scurt timp”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
spritz123
spritz123  •  01 Noiembrie 2020, 21:00

daca a zis mara il cred..un asa profesionist nu exista in fotbalul mondial actual

seththeman
seththeman  •  01 Noiembrie 2020, 20:10

sper sa vina edi la astra cat mai repede. are de batut viitanul barzesti in 14 noiembrie. trebuie sa le dea scor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează