FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

ASTRA. Ioan Niculae, ieșire reprobabilă după ce a fost acuzat că își șantajează jucătorii: „Sunt foarte multe jigodii”

Ioan Niculae
Ioan Niculae

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 16:37

Problemele financiare de la Astra Giurgiu au produs un mic seism în fotbalul românesc, după ce Sindicatul Mondial al Fotbaliștilor s-a sesizat cu privire la presupusul abuz la care ar fi supuși jucătorii de la Astra.

Prin lumea fotbalului românesc, pe la colțuri, circulă zvonul că Ioan Niculae și-ar fi șantajat jucătorii spunându-le că își vor mai primi restanțele salariale doar dacă vor accepta reducerea salariilor cu 50%, în contextul crizei cauzate de pandemia de coronavirus.

„FIFPRO consideră ilegală și imorală decizia Astrei de a le propune jucătorilor reduceri salariale pe o perioadă de 9 luni, în timp ce oferă plata la jumătate a salariilor pe care nici nu le-a achitat. Acest abuz nu poate și nu va fi tolerat. Situația de la Astra vine după alte știri din România care anunță că unele cluburi au băgat jucătorii  ‘nedoriți’ în șomaj tehnic. 

FIFPRO și AFAN (sindicatul național al jucătorilor) vor continua să-i susțină pe jucătorii din România” - Comunicat FIFA Pro. 

„Este cea mai mare bătaie de joc la care eu sunt supus. Vreau să îmi demonstreze cineva, public, că eu sau cineva din conducerea clubului meu i-am șantajat pe jucători. Deși habar nu am cine sunt cei de la FIFPRO, îi rog să aducă dovezi pentru tot ce au afirmat”, a declarat Ioan Niculae, potrivit Prosport.

Ioan Niculae: „Au început să tremure toți când au văzut că Astra poate lua un nou titlu”

„Eu nu am vorbit cu niciun jucător, iar singurul om din club care a vorbit de salarii cu băieții a fost Dani Coman. Vreau să știți de la mine că, în toate cazurile în care eu am avut discuții cu Dani Coman despre jucători, el mereu a ținut doar cu fotbaliștii. Voi credeți că Dani i-ar fi șantajat cu asemenea prostii pe jucători? 

Voi credeți că Dani s-ar fi dus la jucători și le-ar fi vorbit despre un astfel de șantaj? Nici vorbă! Din contră, băieții au propus, ca la marile echipe din Europa, să își reducă salariile pe această perioadă grea, iar după ce am văzut că băieții mei au caracter am decis ca în cel mai scurt timp să îi aduc pe toți cu banii la zi. Își vor încasa banii pentru ianuarie, februarie, martie și aprilie. Spun public acest lucru și vreau să verificați dacă mă voi ține de cuvânt sau nu - Ioan Niculae

„De când am intrat cu șanse reale în lupta pentru titlu, imediat după etapa respectivă, am început să fim atacați și să ni se pregătească tot felul de scenarii, ca să ne destabilizăm. Sunt foarte multe jigodii. Au început să tremure toți că băieții lui Niculae pot câștiga din nou titlul în România”, a declarat patronul Astrei, potrivit Prosport.

Citește și alte știri despre Liga 1:

VIITORUL. Gică Hagi a cedat în direct: „Se dau 10-15 milioane de euro pentru flori, care se ofilesc după o lună. Nu e posibil!” + soluția extremă pentru Liga 1

Takayuki Seto, mesaj disperat: „Mi-aș cumpăra o bicicletă, dar n-am luat banii de 3 luni. Nimeni nu știe unde e Ioan Niculae”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1204128189733953
Mora Vasile  •  12 Aprilie 2020, 16:34
Postat de randoomz pe 11 Aprilie 2020, 20:38

fara becali fotbalul romanesc ar murii. dar da,o sa scapam de personaje gen varga diesel infractorul sustinut de sri de la cfr si de negoitza.,cu tot cu cluburile lor infecte.

te-ai trezit randoomz?

fibra
fibra  •  12 Aprilie 2020, 09:07

Nu ai dat banii de trei luni si vrei sa fii crezut si ca dai pe aprilie in avans. Tupeu de maidan.

randoomz
randoomz  •  11 Aprilie 2020, 20:38
Postat de respect2014 pe 11 Aprilie 2020, 17:12

Ma intreb daca dupa perioada asta vom avea parte tot de personajele de acum. Gigi, Niculae, ala de la Dinamo... Nici o sansa de schimbare ceva?? As prefera un fotbal cu 1000 de euro salariu pt fotbalisti dar curat si cu oameni profesionisti. Ma rog...vise...

fara becali fotbalul romanesc ar murii. dar da,o sa scapam de personaje gen varga diesel infractorul sustinut de sri de la cfr si de negoitza.,cu tot cu cluburile lor infecte.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează