FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASTRA GIURGIU

Takayuki Seto, mesaj disperat: „Mi-aș cumpăra o bicicletă, dar n-am luat banii de 3 luni. Nimeni nu știe unde e Ioan Niculae”

Takayuki Seto. foto: Gazeta Sporturilor
Takayuki Seto. foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2020 11:10

Astra Giurgiu pare să fie unul dintre cluburile din Liga 1 unde pandemia de coronavirus a adâncit și mai mult unele probleme financiare deja existente. Japonezul Takayuki Seto spune că e neplătit de 3 luni!

Astra a anunțat la începutul acestui an revenirea japonezului Takayuki Seto, 34 de ani, de departe cel mai important jucător străin din istoria clubului, cu peste 320 de meciuri în toate competițiile. Doar că revenirea niponului din Liga 1 pare să fi fost o „cursă” pentru acesta.

Takayuki: „Nimeni nu știe unde e Ioan Niculae”

În această dimineață, Takayuki a spus că nu a primit deloc bani de când s-a întors în România. Mai mult, spune că Ioan Niculae e de negăsit: 

„Mi-aș cumpăra o bicicletă, dar n-am primit banii de 3 luni, ce să fac? De când am venit la Astra, n-am primit deloc bani. 

Să vedem ce soluții vom găsi. Patronul a plecat și nu răspunde. Vorbim cu președintele, dar patronul decide și așteptăm răspuns. Nimeni nu știe unde e Ioan Niculae”, a spus Takayuki, la Pro X.

3 trofeea cucerit Takayuki Seto la Astra: un titlu, o Cupă și o Supercupă

Citește și alte știri despre coronavirus în Liga 1:

EXCLUSIV Ciprian Marica, poziție clară: „Vaccinul pentru coronavirus nu trebuie testat în România! Nu vrea ca poporul meu să fie cobai”

Playtech: Cum poate SCĂPA Rangers de Ianis Hagi, de fapt. Steven Gerrard a făcut o schemă deja


Comentarii (3)
197102308378809
Petre Cauc  •  06 Aprilie 2020, 16:35

*** se teme de corona nu va iesi din barlog.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

breitner
breitner  •  06 Aprilie 2020, 14:20

Si ce sa faca cu ea? Se plimba prin apartament? Dar poate cere imprimut de la Tamas (vreo 2-3 sticle de "tarie" e contravaloarea unei biciclete)!

realcf
realcf  •  06 Aprilie 2020, 12:53

Dupa aproape 15 ani de fotbalist profesionist... chiar daca multi ani in campionatul Romaniei unde se castiga mai putin ca in afara... totusi sa nu ai bani sa iti cumperi o bicicleta! Ce sa zic... weekend fain! :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează