FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Ciprian Marica, poziție clară: „Vaccinul pentru coronavirus nu trebuie testat în România! Nu vreau ca poporul meu să fie cobai”

Ciprian Marica nu vrea ca vaccinul pentru coronavirus să fie testat pe români
Ciprian Marica nu vrea ca vaccinul pentru coronavirus să fie testat pe români

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2020 09:37

Ciprian Marica (34 de ani) a vorbit la GSP LIVE despre pandemia de coronavirus care a afectat și România, despre problemele pe care le-a găsit aici și a criticat companiile care nu se implică pentru a ajuta țara.

„Am citit foarte multe idei despre pandemie și e greu să-ți dai seama cum se va sfârși. Simt că anumite lucruri se vor schimba într-un mod sau altul. Aș vrea să descopăr cât mai repede ce. Cred că distanțarea socială, trecerea în online și lucratul de acasă prind tot mai mult contur. 

Nu știu cât de multă nevoie avem de vaccin, deși văd că spre asta se merge. Auzind că în România se testează un vaccin am fost revoltat. Nu vreau ca poporul meu să fie folosit la test. Dacă-l făceam noi, eram de acord să-l testăm. Atât timp cât ne e trimis de țări care nu-l testează, mi se pare greșit. Nu vreau ca poporul român să fie de probă. Trebuia o poziție mai dură. Mi-e teamă că ne vom grăbi spre a avea un nou vaccin obligatoriu. Nu ar trebui să fie obligatorie vaccinarea”, a spus Ciprian Marica la GSP Live.

Temperatura la care coronavirusul dispare în 30 de minute » Cât rezistă virusul pe masca de protecție și pe alte suprafețe

„Nu spun că trebuia să fim pregătiți prefect pentru această pandemie, dar aș fi vrut mai mult de la cei care beneficiază de pe urma țării, care fac cei mai mulți bani în România. Greutatea trebuia să fie pe umerii celor care beneficiază de pe urma statului”
Ciprian Marica

VIDEO.  Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre pandemia de coronavirus: 

Simona Halep despre pandemia de COVID-19: „M-am speriat de coronavirus! Va fi și mai rău în România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  08 Aprilie 2020, 10:37

Să fie cobai (cum zici tu) alții si noi sa avem vaccin! Noi ss profitam .Hai că aici nu te pricepi,esti in evul mediu! Vaccinarea trebuie sa fie obligatorie!

markksson
markksson  •  07 Aprilie 2020, 17:49

Super importanta "pozitia asta clara a lui Marica". Continuati, domnilor gazetari, la mai mare!

10216741700672837
Kevin Mann  •  07 Aprilie 2020, 11:17
Postat de Iulian Vlaga pe 07 Aprilie 2020, 10:44

Numitule Kevin tu ești tot din tagma fotbaliștilor fără școală ? Lasă doctorii la treaba lor și fotbaliști la treaba lor.La fotbal se cheltuie mult pt .ca să aibă fotbaliștii bani de avioane private și distracții .La medicină nu avem bani dar acuma tremurăm .Ia cere tu tratament de la fotbaliștii bogați și deștepți.

O simplă comparație între ce am scris eu și ce/cum ai scris dumneata ne așează la o distanță considerabilă pe unul de celălalt, în acest spațiu virtual. Din punct de vedere intelectual stau bine. Pe de altă parte înțeleg ce spui și dumneata. Am familie în Europa (Romania și alte câteva țări) și aș vrea să existe un tratament rapid și eficient împotriva virusului, dar nici eu “nu vreau ca poporul meu să fie cobai”. Mă amuză des (și câteodată enervează chiar) comentariile născute dintr-un spirit de frondă al unor bieți postaci. Mergeți mă și mai citiți și mai informați-vă înainte să scrieți aici!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează