FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra l-a transferat pe urmașul lui Radunovic! Cine este muntenegreanul care va ajunge sub comanda lui Eugen Neagoe

Momcilo Raspopovic, noul fundaș de la Astra Giurgiu
Momcilo Raspopovic, noul fundaș de la Astra Giurgiu

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 decembrie 2020 11:33 / Actualizat vineri, 25 decembrie 2020 11:33

Astra Giurgiu a anunțat pe pagina oficială că a realizat primele transferuri pentru returul Ligii 1, după despărțirea de Risto Radunovic (28 de ani), transferat la FCSB.

Primul venit la echipa antrenată de Eugean Neagoe este tot un fundaș muntenegren, Momcilo Raspopovic. Acesta are 26 de ani și a evoluat până în acest moment la una dintre echipele de top ale Croației, Rijeka. 

Jucător al naționalei Muntenegrului, Raspopovic a jucat și el pentru Buducnost la fel ca și Radunovic, putând evolua pe orice poziție defensivă. Raspopovic a semnat un contract valabil pe două sezoane, urmând să se alăture lotului giurgiuvenilor la începutul anului 2021.

Astra a transferat un atacant

Al doilea venit la Astra pentru returul campionatului este Sulejman Krpic, un atacant bosniac de 29 de ani. Krpic a evoluat în ultima parte a anului 2020 în Coreea de Sud, la Suwon Bluewings. Acesta a semnat un angajament valabil pe un an și jumătate cu giurgiuvenii.

Doi astriști pentru 2021!⚫⚪ Astra a realizat primele transferuri pentru returul Ligii I, și, sperăm noi, play-off-ul...

Posted by Astra Giurgiu on Thursday, December 24, 2020

VIDEO. Eugen Neagoe: „Nimeni nu ia măsuri împotriva arbitrilor! Sunt erori grave la fiecare meci”

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Pablo Cortacero, comparat cu un alt investitor străin controversat din Liga 1: „O farsă pentru istoria clubului! Niciodată nu se ținea de cuvânt”

Dennis Man nu se aștepta la acest lucru când a semnat cu echipa lui Gigi Becali: „E frustrant! Nu mă gândeam că se va întâmpla asta la FCSB”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează