FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 2-1

Astra Ploieşti produce surpriza etapei, 2-1 cu Steaua

N'Doye a deschis scorul din penalty +14   FOTO
N'Doye a deschis scorul din penalty

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 21 august 2011 23:57

Astra Ploieşti a produs surpriz etapei a patra din Liga 1 după ce a cîştigat meciul de pe teren propriu cu Steaua, scor 2-1. Golurile au fost marcate de N'Doye şi Fatai, respectiv Mihai Costea.

Vezi aici comentariul liveTEXT!

Meciul a început cum nu se putea mai prost pentru Ronny Levy, care a fost obligat să facă prima schimbare încă din minutul 3. Gabi Matei s-a accidentat de unul singur şi a fost înlocuit cu Raul Rusescu. Ocaziile mari de poartă au întîrziat să apară, Steaua a încercat să rupă apărarea lui Şumudică pe flancuri în timp ce Astra a încercat să dea lovitura prin Fatai şi Udoji.

Ronny Levy a făcut şi a doua schimbare în minutul 33, înlocuindu-l pe Nikolici cu Mihai Costea şi imediat a apărut şi prima fază de poartă. Tatu a scăpat singur spre poartă dar a trimis slab şi Silviu Lung a respins (36). La faza imediat următoare, Miranda a obţinut un penlaty şi N'Doye a înscris cu siguranţă de la punctul cu var.

Astra a început mai bine şi repriza secundă, iar Miranda a ratat în minutul 49 o primă ocazie, cînd a trimis milimetric peste poartă de la 10 metri. Golul a venit în cele din urmă, după ce Fatai a speculat o eroare a lui Iliev, a rămas singur cu portarul şi a înscris la colţul lung (53).

Mihai Costea a redus din diferenţă pe finalul meciului, în minutul 2 de prelungiri, cu un voleu superb din marginea careului.

Echipe de start:
ASTRA: Silviu Lung Jr - Măţel, Goian, Bruno Miguel, Junior Morais - Strătilă, Takayuki Seto, N'Doye, Udoji - Fatai, Miranda
Rezerve: C. Lung, Găman, Ţigănaşu, Ologu, Budescu, Al. Stan, Matei

STEAUA: Tătăruşanu - G. Matei, Iliev, Geraldo, Latovlevici - Nicoliţă, Bourceanu, Brandan, Cr. Tănase - Tatu, Nikolici
Rezerve: R. Stanca, Gardoş, Rusescu, Bicfalvi, Prepeliţă, Galamaz, M. Costea

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (444)
andreivilnoiu
andreivilnoiu  •  22 August 2011, 06:25

ce surpriza? era normal ca Astra bate pe Steaua Cat timp e Gigi la Steaua nu o sa castige nimic si N'Doye printre cei mai buni jucatori din liga 1

pga93-fcd
pga93-fcd  •  22 August 2011, 01:20

sa mai turnam un pahar ... in cinstea golului marcat de Costea "cel mic" :)) ...

lim1tless_3rd
lim1tless_3rd  •  22 August 2011, 00:22

steaua trebuie joi sa dea boaba clar!

Vezi toate comentariile (444)
Comentează