FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - POLI IAȘI 4-0

Astra - Poli Iași 4-0 // Alibec face lobby pentru Budescu: „Costică are mai multă calitate decât ce e acum la națională. Și eu vreau acolo”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 20:19

Denis Alibec (28 de ani) a reușit două pase de gol în victoria cu 4-0 a Astrei în fața lui Poli Iași. Constantin Budescu (30 de ani) a bifat două bijuterii de goluri și Alibec îl propune la națională.

„Putem spune că am făcut cel mai bun meci al sezonului, dar la 1-0 am tremurat un pic. Toată echipa a depus efort. Cred că e al cincilea gol al lui Budescu din corner. O lovește foarte bine, e normal să-i iasă. Cu siguranță, Budescu are mai multă calitate decât ce e acum la națională. 

Și eu vreau să merg la națională, dar nu decid dacă sunt convocat sau nu. Am fost puțin obosit mental și n-am prea fost concentrat în fața porții”, a declarat Alibec la Look Sport.

Constantin Budescu a reușit două goluri fantastice astăzi. Primul l-a marcat direct din corneri, iar al doilea a venit pe final de meci, când a reușit un exterior superb dintr-un unghi imposibil. (Detalii AICI)

14 meciuria jucat Budescu în tricoul naționalei României, reușind 5 goluri

Vezi și:

ASTRA - POLI IAȘI 4-0 // Andrei Cristea, afirmații tranșante: „Hațegan a făcut un meci mai prost decât noi. Nu mă interesează de Budescu!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
minell73
minell73  •  05 Noiembrie 2019, 00:04

Amandoi ar trebui sa fie la nationala. Dar din pacate, nu au loc de multe gloabe.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează