FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - POLI IAȘI 4-0

ASTRA - POLI IAȘI 4-0 // Andrei Cristea, afirmații tranșante: „Hațegan a făcut un meci mai prost decât noi. Nu mă interesează de Budescu!”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 19:40

Andrei Cristea (35 de ani, atacant) a vorbit după înfrângerea lui Poli Iași cu Astra Giurgiu, scor 0-4, din etapa #15 a Ligii 1.

„Trebuie să strângem rândurile și să ne concentrăm. Noi am făcut un meci prost, dar Hațegan (n.r. centralul meciului) a făcut unul mai prost decât noi. 

Șansele la play-off sunt foarte mici, concurența este mare. Avem nevoie de puncte. Ne-a costat mult schimbarea de gazon, timp de două luni am jucat doar în deplasare”, a declarat Cristea la TV Digi Sport.

Întrebat de execțiile lui Constantin Budescu, care a marcat un gol din corner și unul spectaculos cu exteriorul, Cristea s-a enervat: „Nu mă interesează de Budescu!”

Astra - Poli Iași 4-0

VEZI ȘI:

FCSB - SEPSI 2-1 // Florin Tănase a revenit cu un nou mesaj pe Instagram: „Am încercat o ironie, se pare că a fost prea subtilă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
minell73
minell73  •  06 Noiembrie 2019, 13:27

Normal ca nu-l intereseaza. Budescu este peste el cu 10 clase.

1904849899740178
Mos Gerila  •  05 Noiembrie 2019, 14:36

Ar trebui sa te intereseze., macar ca unghiea mica de la piciorul lui sa fii si tu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close