FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - POLI IAȘI 4-0

Astra - Poli Iași 4-0 // Iulian Miu s-a simțit provocat de execuțiile lui Budescu: „Mâine încerc să dau și eu gol din parcare. Probabil îmi va lua 4-5 ore”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 20:10

Iulian Miu (43 de ani), antrenorul din acte de la CSA Steaua, s-a arătat fascinat de execuțiile lui Constantin Budescu din meciul câștigat de Astra în fața lui Poli Iași, scor 4-0.

Fostul fundaș stânga de la Steaua și Bursaspor spune că va încerca și el să repete o lovitură reușită de Budescu la un antrenament al Astrei, când a marcat din parcarea stadionului. 

„Am jucat cu mulți fotbaliști ca Mutu, Hagi, Adi Ilie, Rotariu, dar ce face Budescu, mă refer la al doilea gol, cu exteriorul, nu întâlnești oriunde. Uită-te cum îi lasă pe băieții ăia. Contează foarte mult să ai plăcerea de a juca fotbal. Ăsta e un altfel de gol. Execuție excepțională. Nu vezi asta la mulți fotbaliști cu calitate foarte bună în Europa. 

Se uită la un coechipier că ar da pasă și își reglează lovitura cu exteriorul. El lovește mingea foarte bine. Mâine o să încerc și eu să dau din parcare, dar mă fac de râs, că nu nimeresc. Cred că stau 4-5 ore să nimeresc poarta. Budescu e un artist adevărat. 

Eu l-aș lua la echipa națională și poate l-aș băga titular la ce calitate are. Ar putea juca până-n minutul 50. Eu mă tot uit la imagini și văd că sunt execuții foarte grele. E un jucător inteligent și te poți folosi de el”, a declarat Iulian Miu la TV Telekom Sport.

Constantin Budescu a reușit două goluri fantastice astăzi. Primul l-a marcat direct din corneri, iar al doilea a venit pe final de meci, când a reușit un exterior superb dintr-un unghi imposibil. (Detalii AICI)

Vezi și:

Astra - Poli Iași 4-0 // Alibec îi face lobby lui Budescu în fața lui Contra: „Costică are mai multă calitate decât ce e acum la națională. Și eu vreau acolo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează