FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

FOTO Moment de spaimă la Astra - Poli Iași: Brănescu, schimbat după ce a fost făcut KO de un adversar » Primul verdict în cazul accidentării

Laurențiu Brănescu, întins pe gazon în Astra - Poli Iași // foto: captură Facebook +5   FOTO
Laurențiu Brănescu, întins pe gazon în Astra - Poli Iași // foto: captură Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2021 14:14 / Actualizat duminica, 02 mai 2021 15:32

Meciul dintre Astra și Poli Iași (scor 0-2 la pauză), din etapa 5 a play-out-ului, a fost întrerupt timp de câteva minute spre finalul primei reprize, după o ciocnire serioasă între doi jucători.

În minutul 38, la capătul unui corner al giurgiuvenilor, Laurențiu Brănescu a fost lovit de Daniel Graovac cu piciorul în figură, în timp ce a respins balonul departe de propriul careu. 

Laurențiu Brănescu, accidentat în Astra - Poli Iași

Portarul Iașului a rămas întins pe gazon, iar arbitrul a solicitat intervenția imediată a medicilor. După ce i s-a oferit primul ajutor pe teren, Brănescu a fost înlocuit cu Ianoș Brînză, în minutul 40.

+1 FOTO

„Centralul” Sorin Costreie a fost înconjurat de jucătorii Politehnicii, care cereau „roșu” pentru fundașul fundașul bosniac, dar arbitrul a scos din buzunar doar cartonașul galben. Brănescu ar fi suferit o fractură de piramidă nazală, potrivit comentatorului DigiSport al partidei.

Drept consecință, prima parte a fost prelungită cu 3 minute. Poli Iași a fost excelentă în primul act și a înscris de două ori, prin Răzvan Onea (minutul 22) și Passaglia (34).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
banciuu
banciuu  •  02 Mai 2021, 16:58
Postat de ciprianbirtea pe 02 Mai 2021, 16:45

Cu ce-i ajută pe Dinamo victoria Iașiului la Giurgiu? Că Iași era oricum sub ei în clasament. Din contră, o victorie a Astrei îi ajuta pe dinamoviști pentru că rămânea Iașiul la distanță.

Ba se vede ca ești de la Cluj. Inteligentule se face totul sa nu câștige Iași pentru ca ei sunt în lupta directa cu dinamu pentru un loc de baraj.. Ăsta e ajutorul. Înțelesesi?

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  02 Mai 2021, 16:45
Postat de pol1tehnicaiasi pe 02 Mai 2021, 15:47

incredibil ce jaf..se face totul ca dinamo sa ramana....huoooo...cum sa nu dai rosu?????? la kolici imediat s-a razgandit si i-a dat rosu lui mihalache, acum nu........

Cu ce-i ajută pe Dinamo victoria Iașiului la Giurgiu? Că Iași era oricum sub ei în clasament. Din contră, o victorie a Astrei îi ajuta pe dinamoviști pentru că rămânea Iașiul la distanță.

forza_csms
forza_csms  •  02 Mai 2021, 16:23

Pai spuneti ca Iasul a avut penalty clar neacordat, ca Branescu are fractura de piramida nazala si s-a dat doar galben, ca Platini a fost eliminat degeaba... Si imbecilii spun ca a fost blat?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează