FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - SEPSI 3-2

ASTRA - SEPSI 3-2 // Marin „Magiun” Barbu, declarații spumoase: „Mai suntem doar eu și Mulțescu. Nu trebuie să intrăm în depresie” :)

FOTO: Facebook @osksepsi
FOTO: Facebook @osksepsi

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 23:10

Sepsi Sf. Gheorghe a pierdut și ultimul meci din play-off, 2-3 cu Astra. Marin „Magiun” Barbu a făcut o analiză la final. 

„Felicit echipa și fostul staff pentru parcursul pe care l-a avut în actualul campionat. În același timp, poate toată lumea e dezamăgită de atitudinea și evoluția din play-off.

Pe viitor, mai tinerii noștri conducători să învețe din ce s-a întâmplat aici, astfel încât anii viitor să aibă evoluții mai bune. Echipa nu e rea, se putea mai mult de locul 6.

Era normal să tratăm cu seriozitate toate meciurile. Astăzi am fost 11 inși, o rezervă și doi copii de 17 ani. Îmi pare rău că am greșit formația și nu am băgat copiii de la început. Mă bucur pentru ei”, a declarat Marin Barbu pentru Look TV.

„Trendul acum este pentru antrenorii tineri. În primele două divizii mai suntem eu și Mulțescu din generația veche. Asta e moda la noi. Nu trebuie să intrăm în depresie. Ne conformăm. Nu îmi fac iluzii, ca să nu am deziluzii

„Tandia a fost și el demorazilat. A fost dezamăgit de atitudinea multor coechipieri. I-am dat banderola pentru că merită, pentru că spectatorii îl iubesc. La Sf. Gheorghe sunt mari iubitori de jucători tehnici, iar Tandia face parte din această categorie”Marin Barbu

Vezi AICI clasamentul final din play-off

Vezi și: 

ASTRA - SEPSI 3-2 // VIDEO Antrenament reușit pentru gazde înaintea finalei Cupei. Clasamentul final în play-off

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează