LIGA 1  ·  ASTRA - SEPSI 3-2

ASTRA - SEPSI 3-2 // Marin „Magiun” Barbu, declarații spumoase: „Mai suntem doar eu și Mulțescu. Nu trebuie să intrăm în depresie” :)

FOTO: Facebook @osksepsi
FOTO: Facebook @osksepsi

Luni, 20 Mai

Sepsi Sf. Gheorghe a pierdut și ultimul meci din play-off, 2-3 cu Astra. Marin „Magiun” Barbu a făcut o analiză la final. 

„Felicit echipa și fostul staff pentru parcursul pe care l-a avut în actualul campionat. În același timp, poate toată lumea e dezamăgită de atitudinea și evoluția din play-off.

Pe viitor, mai tinerii noștri conducători să învețe din ce s-a întâmplat aici, astfel încât anii viitor să aibă evoluții mai bune. Echipa nu e rea, se putea mai mult de locul 6.

Era normal să tratăm cu seriozitate toate meciurile. Astăzi am fost 11 inși, o rezervă și doi copii de 17 ani. Îmi pare rău că am greșit formația și nu am băgat copiii de la început. Mă bucur pentru ei”, a declarat Marin Barbu pentru Look TV.

„Trendul acum este pentru antrenorii tineri. În primele două divizii mai suntem eu și Mulțescu din generația veche. Asta e moda la noi. Nu trebuie să intrăm în depresie. Ne conformăm. Nu îmi fac iluzii, ca să nu am deziluzii

„Tandia a fost și el demorazilat. A fost dezamăgit de atitudinea multor coechipieri. I-am dat banderola pentru că merită, pentru că spectatorii îl iubesc. La Sf. Gheorghe sunt mari iubitori de jucători tehnici, iar Tandia face parte din această categorie”Marin Barbu

Vezi AICI clasamentul final din play-off

Vezi și: 

ASTRA - SEPSI 3-2 // VIDEO Antrenament reușit pentru gazde înaintea finalei Cupei. Clasamentul final în play-off

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
02:00 Fotbal, Copa America

Japonia - Chile

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 2, Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
18:50 Scrimă

Campionatul European: Dusseldorf

Eurosport
19:30 Fotbal, EURO 2019

România - Croaţia

TVR 1
22:00 Fotbal, EURO 2019

Anglia - Franţa

TVR 1
Program TV complet

U21