LIGA 1  ·  ASTRA - SEPSI 3-2

ASTRA - SEPSI 3-2 // Marin „Magiun” Barbu, declarații spumoase: „Mai suntem doar eu și Mulțescu. Nu trebuie să intrăm în depresie” :)

FOTO: Facebook @osksepsi
FOTO: Facebook @osksepsi

Luni, 20 Mai

Sepsi Sf. Gheorghe a pierdut și ultimul meci din play-off, 2-3 cu Astra. Marin „Magiun” Barbu a făcut o analiză la final. 

„Felicit echipa și fostul staff pentru parcursul pe care l-a avut în actualul campionat. În același timp, poate toată lumea e dezamăgită de atitudinea și evoluția din play-off.

Pe viitor, mai tinerii noștri conducători să învețe din ce s-a întâmplat aici, astfel încât anii viitor să aibă evoluții mai bune. Echipa nu e rea, se putea mai mult de locul 6.

Era normal să tratăm cu seriozitate toate meciurile. Astăzi am fost 11 inși, o rezervă și doi copii de 17 ani. Îmi pare rău că am greșit formația și nu am băgat copiii de la început. Mă bucur pentru ei”, a declarat Marin Barbu pentru Look TV.

„Trendul acum este pentru antrenorii tineri. În primele două divizii mai suntem eu și Mulțescu din generația veche. Asta e moda la noi. Nu trebuie să intrăm în depresie. Ne conformăm. Nu îmi fac iluzii, ca să nu am deziluzii

„Tandia a fost și el demorazilat. A fost dezamăgit de atitudinea multor coechipieri. I-am dat banderola pentru că merită, pentru că spectatorii îl iubesc. La Sf. Gheorghe sunt mari iubitori de jucători tehnici, iar Tandia face parte din această categorie”Marin Barbu

Vezi AICI clasamentul final din play-off

Vezi și: 

ASTRA - SEPSI 3-2 // VIDEO Antrenament reușit pentru gazde înaintea finalei Cupei. Clasamentul final în play-offBecali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
16:00 Fotbal, Liga 2

Rapid București - Petrolul Ploiești

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Oltul - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1