FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Budescu, la preț de Black Friday pentru Dinamo! Niculae, gata să facă o reducere pentru „câini” + ce îi oferă Dinamo jucătorului

Articol de - Publicat luni, 17 august 2020 15:37 / Actualizat marti, 18 august 2020 09:41

Constantin Budescu ar fi de acord, în principiu, cu propunerea financiară a lui Dinamo, dar bucureștenii tot ar trebui să-i plătească o sumă compensatorie Astrei. Ioan Niculae e gata să le facă o reducere „câinilor”.

Jucătorii dinamoviști nu și-au încasat restanțele salariale de două luni și jumătate, nu au primit niciun semnal când se va produce plata, chiar dacă Rufo Collado le-a vorbit frumos fotbaliștilor la Săftica, dar spaniolii au visuri mărețe în privința lotului. Nu doar contingentul de jucători spanioli ce urmează să vină zilele viitoare la București. Cortacero a fost convins de mai vechii angajați ai clubului: „Trebuia să dați o lovitură de imagine cu un superfotbalist!". 

A fost propus Denis Alibec, care are o clauză de reziliere de 1,2 milioane de euro, a fost propus și coechipierul acestuia de la Astra, Constantin Budescu, cu o clauză de reziliere ceva mai mică, de 800.000 de euro.

Reducere de 400.000 de euro

Conform surselor Gazetei Sporurilor în urma unor discuții purtate la Bușteni, Budi ar fi de acord cu un transfer în Ștefan cel Mare pentru un salariu lunar de 15.000 de euro, la care să se adauge o primă de instalare de 100.000 de euro, plus bonusuri consistente.

Chiar dacă talentatul și capriciosul mijlocaș de 31 de ani și-a dat acordul de principiu pentru afacere, mai există clauza și banii la care patronul Astrei, Ioan Niculae, nu va renunța. Cel mult are de gând să le facă un discount roș-albilor, asta doar dacă va fi prins în zi bună. „Dacă va dori și jucătorul în mod special, poate renunța la jumătate din clauză și să achite Dinamo de urgență 400.000 de euro și să fie îmbunat să-i dea drumul", au declarat apropiați ai grupării giurgiuvene. 

6 goluriși 9 pase de gol a reușit Budescu în 20 de meciuri în ediția precedentă, Mai are contract cu Astra încă un sezon

5 goluriîn 15 selecții la prima reprezentativă are mijlocașul de 31 de ani

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

„Nu e «New Dinamo», e vechiul Dinamo!” » Cum vede un fost antrenor al „câinilor” venirea investitorilor spanioli

Bienvenido a Rumania, Pablo! » Cortacero are parte de o primire ostilă la Dinamo: „Dubios și degradant”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
magic4ever
magic4ever  •  18 August 2020, 10:08
Postat de doardinamo1948 pe 17 August 2020, 18:03

Budescu e atras de Saftica mai mult, acolo sunt niște locuri perfecte pentru team building, adică grătare. Dacă îl dai pe Nistor pe 250.000 și îl iei pe Budescu pe 400.000 e un mare pas înapoi. Budescu e foarte talentat dar joaca numai pentru el, Nistor juca pentru echipa și îi trăgea și pe cei tineri după el.

Budescu si daca vine de la gratar sau de la pescuit joaca mai bine decat perlele de la FCSB...Budescu este mult peste Nistor,nu este deloc un pas inapoi...de curand a fost facut un top al decarilor din liga 1 si Budescu este pe primul loc pe site-ul de specialitate InStat

popescu222
popescu222  •  18 August 2020, 09:59

"are de gând să le facă un discount roș-albilor, asta doar dacă va fi prins în zi bună". Adica gsp continua sa publice trasnai pe tema Budescu (cu care acum cateva zile deja cica se batuse palma!), dar acum se protejeaza, chipurile: stirea e adevarata, dar "doar daca va fi prins intr-o zi buna".

zorrozabal
zorrozabal  •  18 August 2020, 09:08

Prima declaratie a lui Multescu-ieri dupa ce a semnat contractul de antrenor-a fost:Eu nu am auzit de Budescu!E un nume mare,dar in momentul asta nu s-a discutat nimic!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează