FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 3-0

ASTRA - VIITORUL 3-0 // VIDEO Alibec, strălucitor! Astra s-a distrat cu Viitorul lui Gică Hagi, 3-0 » Cum arată ACUM clasamentul Ligii 1

Denis Alibec a înscris de două ori contra Viitorului // Sursă foto: sportpictures.eu
Denis Alibec a înscris de două ori contra Viitorului // Sursă foto: sportpictures.eu

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2019 21:56

Astra Giurgiu s-a impus în fața celor de la Viitorul, scor 3-0, într-un meci în care Denis Alibec a strălucit.

Teoretic, Astra - Viitorul e meci de play-off. Practic, în acest moment, trupa lui Hagi arată atât de rău încât e ca o echipă ameninţată serios cu retrogradarea.

Drăguş, câte fiţe!

Teoretic, Viitorul ar trebui să arate mai bine decât etapa trecută fiindcă revine Drăguş. Practic, Drăguş nu mai are nimic în comun cu fotbalistul care impresiona în startul sezonului. În prima repriză, puştiul lui Hagi s-a comportat ca un fotbalist căruia fotbalul şi vedetismul i s-au urcat la cap. Şi-a lăsat jambierele jos, cum făcea pe vremuri marele Dobrin, dar a fost cap de linie pentru toate baloanele care au ajuns la el. Individualist, lent, mereu cu spatele la poartă. O prestaţie absolut ruşinoasă pentru un jucător despre care Hagi spunea înainte de meci: "E scump, foarte scump".

Begue, gol spectaculos

Practic, Astra a avut cel mai uşor meci posibil. Cu un adversar jenant, trupa lui Enache a făcut exact ce trebuia să facă. Să joace simplu şi să nu se complice. Aşa a făcut, iar golul superb al lui Begue a rupt echilibrul.
Apoi, pentru ca să se aleagă praful de tot de Viitorul, olandezul Kuipers, adus la echipă în această iarnă de George Ogăraru, a produs un fault de roşu direct, deşi mai luase un "galben" cu 10 minute mai devreme. Ogăraru a pus şi el umărul la înfrângerea de aseară.

A reapărut Denis, a dispărut Viitorul

Meciul a fost închis de Alibec. Şi de al lui picior stâng, care a produs două goluri în primele 20 de minute ale reprizei secunde. "Dublă" spectaculoasă pentru un jucător care are mult talent, dar care a realizat atât de puţine lucruri mari în fotbal până acum.

  • 3-0, victorie reconfortantă pentru Astra, care îşi asigură prezenţa în play-off în proporţie de 90%.
  • 0-3, înfrângere umilitoare pentru Viitorul, o echipă care măcar în meciul de ieri a deraiat total de la principiile şi filosofia impuse de Hagi. 

5meciuri consecutive are Viitorul fără gol marcat: 0-2 cu FCSB, 0-1 cu CFR, 0-1 cu Hermannstadt, 0-0 cu Craiova şi 0-3 cu Astra

Clasament Liga 1

clasament

Astra - Viitorul 3-0
Au marcat: Begue ''29, Alibec '51 '65

AICI partida TEXT

Vezi VIDEO cu golurile

Echipele de start

Astra: D. Lazar - Butean, Erico da Silva, Cestor, Belu Iordache - Begue, Mrzljak, N. Roșu - Llullaku, Alibec, Zoua
Rezerve: Miguel Santos - R. Crișan, Trusescu, Biceanu, Balaure, Hambo, Santos Pires
Antrenor: Costel Enache

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Țiru, Kuipers, De Noojier - Artean, T. Băluță, Casap - I. Hagi, Rivaldinho, Drăguș
Rezerve: Tordai - P. Iacob, Vl. Achim, Tîrcoveanu, V. Ghiță, Calcan, R. Boboc
Antrenor: Gică Hagi

Stadion: Marin Anastasovici, Giurgiu
Arbitru: Istvan Kovans // Asistenți: Valentin Avram, Ovidiu Artene

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  09 Februarie 2019, 05:59

e amuzant cum mi-au sters comentariul in care il critic pe Hagi tocmai mie, un suporter al Viitorului! deranjeaza ca l-am asemanat cu jiji?ce am spus neadevarat? ca amandoi vor atac, atac, atac dar apararea e balet? ca a scapat de jucatori din aparare pentru a aduce de-al de Kuipers, care a facut 2 faze de rosu in 2 meciuri? sau va deranjeaza ca am mentionat tocmai ce ati prezentat voi intr-un articol, ca Hagi i-a zis lui Ghita "ce mizerie de om"? ca nu pricep!voi aveti ziaristi la gsp asa cum are Hagi decari! adica nu!

magic4ever
magic4ever  •  09 Februarie 2019, 00:38

Dragus se anunta o noua perla gen Morutan, Tanase sau Coman...nu merita nici 500.000 euro...Tandia are 5 clase peste e la orice ora!

bodrin
bodrin  •  09 Februarie 2019, 00:00

Nostimă chestia cu "principiile și filosofia impuse de Hagi"! Rege l-ați făcut, dacă reușiți să-l faceți și filosof,...jos pălăria!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close