FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VOLUNTARI

ASTRA - VOLUNTARI 0-3 » Ilfovenii evită retrogradarea directă, Astra tremură pentru menținerea în Liga 1! Clasamentul actualizat

ASTRA - VOLUNTARI // FOTO: captură DigiSport
ASTRA - VOLUNTARI // FOTO: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2021 17:20 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 20:28

FC Voluntari a obținut o victorie răsunătoare la Giurgiu, 3-0 cu Astra, și a scăpat matematic de retrogradarea directă.

Programul complet din play-out

Ilfovenii au obținut un rezultat foarte bun la al doilea meci jucat sub comanda antrenorului Liviu Ciobotariu. Partida a început cu Voluntari în atac, iar în minutul 2 Alexandru Ilie a cerut penalty, după ce a fost ținut de Graovac în careu. Horia Mladinovici a decis să lase jocul să curgă.

ASTRA - VOLUNTARI 0-3 » Ilfovenii evită retrogradarea directă, Astra tremură pentru menținerea în Liga 1! Clasamentul actualizat

În minutul 27, Jefte Betancor a deschis scorul după ce l-a depășit cu noroc pe Graovac. În celălalt careu, imediat înainte de gol, giurgiuvenii ceruseră penalty pentru un presupus henț al unui fotbalist de la FC Voluntari, dar Horia Mladnovici a decis corect să nu acorde penalty, din moment ce jucătorul ilfovenilor avea mâna la spate.

ASTRA - VOLUNTARI 0-3 » Ilfovenii evită retrogradarea directă, Astra tremură pentru menținerea în Liga 1! Clasamentul actualizat

Până la pauză, Astra a fost de trei ori aproape de egalare: Valerică Găman a trecut pe lângă gol în două rânduri, în același minut, 34, iar Montini o dată (minutul 45). 

FC Voluntari, repriză de vis 

FC Voluntari a început a doua parte foarte bine, iar Da Veiga Lopes a făcut 2-0 în minutul 49, după o pasă lungă, superbă, a lui Gabi Tamaș. În minutul 65, Sebastian Mailat a dus scorul la 3-0 cu un gol extraordinar. A reluat din prima, cu exteriorul, iar mingea s-a dus aproape de vinclul porții lui Mihai Popa.

Clasament Liga 1: Astra, în mare pericol!

FC Voluntari urcă pe locul 6, primul deasupra locurilor de baraj, cu 27 de puncte. Ilfovenii nu mai pot retrograda matematic, în cel mai rău caz urmând a disputa barajul pentru menținerea în Liga 1. Astra este pe 8, cu 24 de puncte, și tremură pentru menținerea în Liga 1. Dacă în ultima etapă Hermannstadt bate FC Argeș, iar giurgiuvenii nu vor câștiga la Ovidiu, cu Viitorul, Astra va retrograda direct, alături de Poli Iași!

ASTRA - VOLUNTARI 0-3

ASTRA - VOLUNTARI, echipe de start:

ASTRA GIURGIU: Popa - David Bruno, Găman, Graovac, Lamanje - Canadija, Boe Kane, Răduț - Merloi, Montini, V. Gheorghe
REZERVE: Bolboașă, Jovanovic, Raspopovic, Balaure, Stahl, Krpic, Șerban, Wuthrich, Crepulja
ABSENȚI: Takayuki, Fatai, Ioniță II (suspendați de ANAD)
ANTRENOR: Ionuț Badea

VOLUNTARI: Rîmniceanu - Veiga, Tamaș, Armaș, Al. Vlad - Al. Ilie, Droppa, Tavares, I. Gheorghe - Betancor, Da Veiga Lopes
REZERVE: Lavin, Balaur, Achim, Satli, C. Costin, Briceag, Pesic, Mailat, Angelov
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Stadion: „Marin Anastasovici” (Giurgiu)
Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistriţa), A2: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare)

VIDEO&FOTO Interviu spectaculos. Ce a spus Florin Lovin despre transferul său de la Bacău la Steaua, realizat după o partidă de poker: „Am auzit multe lucruri!”

Judecătoria Medgidia a decis eliberarea condiționată a lui Ioan Niculae » Sentința nu este definitivă

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
ripensistu
ripensistu  •  15 Mai 2021, 20:42

Trebuie sa retrogradeze cat mai multe echipe din prima divizie, in Liga 1 s-au strans doar echipe cocalare si cele normale au ramas jos.

bodystyle74
bodystyle74  •  15 Mai 2021, 19:44

Sistemul asta al lui burleanu cu meciuri de baraj intre echipe din ligi diferite dezavantajeaza echipele de liga inferioara. Seamana mai mult a cupa romaniei decat a campionat. Numai acolo vezi o competitie cu echipe din ligi inferioare. Trebuia sa joace baraj de ramanere in liga 1 echipele depe locurile 7 si 8 tur/retur,iar care pierdea retrograda direct.Similar in liga2 cu baraj de promovare intre echipele de pe locurile 3 si 4 iar cine castiga promova direct. In felul acesta respectai valoric cele doua competitii si dadeai posibilitatea celor din liga 2 sa promoveze cu 3 echipe. Acum au sansa sa promoveze 4 dar practic vor fi doua.

jean_valjean
jean_valjean  •  15 Mai 2021, 19:35

Maine la Pitesti bani pe jos, x solist !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează