FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Atac blocat de viză » Reghecampf nu va putea conta pe Nikolici în prima parte a cantonamentului din Anglia

Nikolici a marcat 5 goluri în campionatul trecut
Nikolici a marcat 5 goluri în campionatul trecut

Articol de , - Publicat duminica, 30 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 29 iunie 2013 21:18

Nikolici n-a făcut deplasarea în Anglia, dar Reghe speră să-l aibă de luni la pregătire pentru a-l putea folosi în ultimele două meciuri de pregătire.

Începînd de ieri, roş-albaştrii sînt în Anglia, acolo unde efectuează al doilea stagiu de pregătire din această vară. Stefan Nikolici, singurul vîrf de careu pe care Steaua îl are în lot la ora actuală, a rămas la Bucureşti, avînd probleme cu viza. Atacantul de 23 ani are cetăţenie muntenegreană, fiind extracomunitar, şi nu poate intra în Anglia fără acceptul Ambasadei Marii Britanii de la Bucureşti.

Astfel, la primul meci de pregătire de pe tărîm britanic, cel de azi cu scoţienii de la Livingston, Reghecampf va miza în ofensivă pe Mihai Costea. Aceasta e singura sa soluţie, chiar dacă nici fostul oltean nu se simte bine pe acest post, iar în Austria a fost utilizat mai mult în bandă.

Oficialii din Ghencea speră ca luni să se rezolve situaţia lui Stefan şi i-au promis lui Reghe că-l va avea la antrenamente în scurt timp, mai ales că antrenorul insistă să mizeze pe el în celelalte două partide de pregătire din Anglia, cu Notts County, marţi, şi cu Sheffield Wednesday, pe 6 iulie.

Criticat de multe ori că mizează pe Nikolici, tehnicianul de 37 de ani a repetat obsesiv că muntenegreanul e extrem de important în jocul Stelei, iar acum se vede nevoit să efectueze pregătirea fără acesta: "Cine-l critică pe Niko nu se pricepe la fotbal. Ne este extrem de necesar pe teren".

Faţă de primul cantonament, acum sînt în lot şi Alexandru Chipciu, Leandro Tatu şi Gabi Matei, care vor relua recuperarea la baza de pregătire St. George's Park.

97 de minute a fost folosit Nikolici în cele două amicale din Austria: 52 de minute cu Rubin Kazan, 0-0, şi 45 cu Videoton, 0-1. N-a avut nici o realizare notabilă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
tudorsb
tudorsb  •  30 Iunie 2013, 19:02

Pai cum a intrat la meciul cu Chelsesa in Anglia???

magojanu
magojanu  •  30 Iunie 2013, 18:30

in locul lui jiji i-as da afara pe toti jmecherii aia in frunte cu mnemne strunf vedeti prfesionalism....auzi o viza......

zoly_85
zoly_85  •  30 Iunie 2013, 03:00

de nu l-ar mai lasa sa intre in tara ce bine ar fi

Vezi toate comentariile (5)
Comentează