FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atac devastator al lui Dinu! A criticat-o dur pe Dinamo: "Jucătorii parcă nu știu fotbal! Este o echipă sleită, care dă impresia că se chinuie să termine meciul"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 09:37

Dinamo are cel mai slab parcurs din ultimii 50 de ani, fiind pe locul 7, cu 17 puncte în 13 etape.

Cornel Dinu a comentat prestația echipei roș-albe și a criticat pregătirea fizică și așezarea tactică a jucătorilor.

"Dramatică și incontestabilă este suferinţa fizică a jucătorilor lui Dinamo. Parcă nu ştiu ce înseamnă fotbalul în ziua de astăzi. Vezi nişte mingi care vin pe stoperi şi în loc să le preia, ei le resping ca fundaşii de la rugby. Apoi vezi la mijlocul terenului un haos total. Nu vezi niciun fel de automatism.

Este foarte mult de muncă şi am mai discutat cauzele. S-au pierdut foarte mulţi jucători și nu s-a adus ce trebuie. Apoi este indisciplină tactică totală. Hanca este total ieşit din formă, iar Nascimento nu poate să acopere zona. Sunt multe probleme la Dinamo. Este o echipă sleită, o echipă care pur şi simplu dă impresia că se chinuie pe teren ca să facă faţă minutelor de joc obligatorii", a spus Dinu la TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
vasy86le
vasy86le  •  04 Octombrie 2017, 08:06

Dinu are dreptate dar omite un lucru, el are o functie la Dinamo, el daca stie unde sunt problemele, de ce nu gaseste rezolvari? noi nu putem face nimic ca suporteri decat sa sustine echipa si sa suferim, dar el, cu functia care o are la Dinamo, ar putea schimba niste lucruri.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  03 Octombrie 2017, 16:05

Eh...aşa e nea Cornel, ăsta!Semidoct, îmbârligător şi....devastator!Numai pe Nicuşor Badea nu-l devastează, vedea-l-aş devastat, să-l văd!

mariuss72
mariuss72  •  03 Octombrie 2017, 14:00
Postat de deva1 pe 03 Octombrie 2017, 13:50

aproape toti va legati de d-l Cornel Dinu, fara sa vedeti evolutia catastofala a acestei echipe de traditie . Voi va legati de Dinu cand Dinamo este deja in play out dupa turul campionatului. Voi ce faceti sa ajutati echipa?daca o ajutati asa sunt sanse ca Dinamo sa retrogradeze anul asta sau in viitor.Lasati specialistii sa isi faca meseria.

Eu sustin neconditionat si gratuit clubul, si o fac de aproape 40 de ani. Domnul Dinu e o persoana publica si angajat al clubului, lucrul care nu-l opreste sa critice, mai ales in vremuri grele, fara sa faca nimic constructiv pentru club. Faptul ca e o leganda a clubului Dinamo, nu-l face intangibil, ba chiar trebuie sa-si asume critici.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează