FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-2

Atac devastator al lui Dinu Gheorghe » S-a luat de Bratu și Dănciulescu: "E rușinos ce se întâmplă acolo, el n-are nicio competență"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 09:42

Eșecul lui Dinamo cu Astra, 1-2, a stârnit reacții dure din partea lui Dinu Gheorghe, fost președinte al "câinilor" în 2015. Acesta i-a taxat pe fundașii lui Bratu și nu a ezistat să-l "înțepe" nici pe directorul general Ionel Dănciulescu. 

"Dinamo va avea mai probleme din cauza defensivei, a modului în care se apără echipa. Pe lângă lipsa totală de valoare a celor care compun linia defensivă, Katsikas, Popescu, Ciubotariu și Grigore, mă rog ultimii doi sunt tineri și au nevoie să crească, jocul echipei creează mari probleme. Au fost meciuri până acum în care ei au scăpat ieftin, ne amintim meciul cu Voluntari, meciul cu Sibiu de acasă, când au câștigat cu mare noroc pe final, egalul ciupit cu Steaua.

La Dinamo este destul de rușinos ce se întâmplă. Avem un director general care n-are nicio competență, cel puțin asta văd eu din afară, dacă greșesc îmi cer scuze, dar este un vid care se manifestă acolo", a declarat Dinu Gheorghe, la TV Digi Sport. 

S-a luat și de Bratu

Dinu Gheorghe e sceptic în ceea ce privește șansele lui Dinamo de a prinde play-off-ul și îl ia în vizor și pe antrenorul Florin Bratu

"Obiectivul lui Bratu nu este play-off-ul. Dacă el a acceptat acest obiectiv când a semnat contractul cu Dinamo, a greșit! Ar fi o mare minune dacă această echipă ar prinde play-off-ul, după evoluțiile din primele opt etape", a adăugat Dinu Gheorghe. 

Vezi și: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (97)
938582486303098
Decebal-Calin Stiurca  •  22 Septembrie 2018, 17:02

Ce nesimtit si de prost gust comentariul lui Dinu Gheorghe.In loc sa i spuna in fata lui Negoita ca s a inconjurat de incompetenti si nuli in fotbal , trage in Bratu si DanciuGol.Vrea functie in club si calca pe cadavre.Un oportunist toata viata a fost acest Dinu Gheorghe.

116318208879996
Costica Costica  •  16 Septembrie 2018, 10:40

de acord domnule demisia era ce a mai buna solutie dr se vede ca nu se vrea pe negoita *** dinamo sa vina dinu o data ca ne ajunge cu improvizati huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  15 Septembrie 2018, 23:05
Postat de ticbis pe 15 Septembrie 2018, 20:25

Baiete, daca o fapta penala este prescrisa prin lege, ea nu mai exista! Practic, Becali nu mai poate fi acuzat niciodata ca a furat clubul de fotbal de la armata. In conditiile astea, echipa istorica ramane a lui, cu palmares cu tot, cu CCE din 1986 cu tot, cu absolut toata istoria din 1986 si pana acum! Nimeni nu-i poate lua sau contesta palmaresul complet! Pentru ca n-are de ce! Aaa, Talpan ii poate lua dreptul de a folosi numele, armata ii poate lua sigla, il doare la basca! Nimeni nu-i poate lua istoria pentru ca el a preluat-o in 2003 si a facut-o legal, sau daca nu, faptele s-au prescris! Priceput?

Esti pur si simplu prea prost ca sa intelegi ca fapta lui becali are doua componente, una penala (care s-a prescris) si una civila (pe care il tot zdrobeste Talpan prin tribunale). Prescrierea faptei penale inseamna doar ca becali nu mai poate face puscarie pentru frauda comisa in 2003, cand a dat teapa statului de cateva milioane de euro mutand activitatea pe firma FCSB si lasand datoriile pe ONG. IN CIVIL INSA becali a pierdut tot si continua sa piarda. Iar palmaresul istoric l-a pierdut in 2003 cand NU A MAI PRIMIT DE LA MApN DREPTUL DE A FOLOSI MARCA PE FIRMA FCSB. E atat de simpla speta incat pana si un ciudat ca Talpan il zdrobeste pe cioban in tribunale :))) Urmeaza prejudiciul de nspe milioane si acolo se termina maneaua becalista, urmeaza Clinceni :))) Stai jos, nota 1.

Vezi toate comentariile (97)
Comentează