FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Atac devastator al lui Gică Hagi ca răspuns pentru un un oficial dinamovist: "Vrei să te acoperi în fața lui Negoiță, să-i zici că muncești bine? Poate vrea și el mai mult"

Gabriel Răduță
Gabriel Răduță

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2018 19:31

Gheorghe Hagi l-a atacat azi pe Gabriel Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, ca răspuns la declarațiile oferite de oficialul dinamovist după meciul câștigat luni în fața Viitorului, 1-0. 

"Am ceva să-i spun directorului tehnic de la Dinamo. (n.r - Gabriel Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori). Data trecută l-am pus pe Burchel să-i răspundă, dar acum este plecat. Eu i-am felicitat când ne-au învins.

A zis o dată, de două ori, dar uită un lucru. Ca să spui că ești cel mai bun trebuie să ai rezultate, să fii campion. Păi, câte am câștigat noi și câte ai câștigat tu? Vrei să te acoperi față de domnul patron Negoiță, să-i zici că muncești bine?

Păi, ai jucat cu Viitorul! Cine-i Viitorul? Ai promovat 2-3 jucători la echipa mare? Păi, e logic, de ce te-a angajat Negoiță? Să promovezi jucători, nu? Dar de ce avem noi mai multe titluri? Asta este o problemă, domnu' Negoiță!

Noi suntem campionii României, avem 21 de titluri în 5 ani la juniori. Îi trimitem o scrisoare, să o citească. A ieșit el să vorbească. Nu-i frumos. Este rivalitate, ne place și suntem mândri că am venit lângă voi! În echipa noastră erau vreo 4-5 sub 21 de ani și am stat mereu sus. Nu locul 12 sau 14. Am fost în play-off. Așa că nu te mai lăuda, poate vrea domnul Negoiță mai mult!", a declarat Hagi în conferința de presă de azi.

Imediat după meciul cu Viitorul, Gabriel Răduță acuzase faptul că foarte puțini dinamoviști sunt convocați  la loturile naționale de juniori. 

Înțepăturile dintre oficialii celor două echipe nu sunt o noutate. Răduță a mai avut un conflict cu Lucian Burchel,  directorul tehnic al Academiei Hagi, după ce Viitorul a zdrobit-o pe Dinamo, 4-0, în finala Ligii Elitelor U19 din acest an. 

Vezi și: 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
bazileon
bazileon  •  18 August 2018, 23:15
Postat de Mihail Alexandru pe 18 August 2018, 13:03

Sunt dinamovist de o viata, dar aici Hagi are mare dreptate... Modul in care forteaza si dezvolta jucatorii Hagi la Viitorul este de apreciat. El si copiii lui fac o treaba geniala. La dinamo incepe sa se miste treaba, dar mai avem mlt pana departe. Impresia mea ramane ca doamnul Gabi Raduta nu a are fata de manager pentru un centru de juniori ca al lui Dinamo. Cu tot respectul.

O viata de caine.

bazileon
bazileon  •  18 August 2018, 23:14

Ce poate fi devastator la Hagi azi? Darul betiei, neghiobia nemasurata si aerele emanate ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabrielro22
gabrielro22  •  18 August 2018, 14:57

22 de ani ? cred ca nu erai pe lume cind juca Romulus Gabor ,vad ca esti informat de youtube ,google etc. cu cat se mai vand oile in pipera sa se sustina clona fcsb

Vezi toate comentariile (34)
Comentează