FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atac dur la Balaj » Un fost oficial de la Dinamo îl critică pe arbitru: ”Să se ducă la oftalmolog!"

Articol de - Publicat marti, 01 noiembrie 2016 00:00

Fost arbitru și preşedinte al lui Dinamo, Mircea Stoenescu îl trimite la un control de vedere pe arbitrul băimărean.

- Domnule Stoenescu, cum vi s-a părut arbitrajul din meciul lui Dinamo cu Astra?
- Balaj a validat un gol neregulamentar şi a dat un penalty inexistent. Orice explicaţii suplimentare sunt gogoriţe. Îl apreciez mult pe Balaj, e şeful promoţiei de arbitri în activitate, dar de data asta a greşit grav! Sunt foarte deranjat de atitudinea lui.

- La ce vă referiţi?
- M-a deranjat că nu a avut puterea să iasă public şi să recunoască faptul că a greşit, după ce a revăzut fazele. Sunt supărat şi pe specialiştii de la televizor.

- Care specialişti?
- Crăciunescu, Porumboiu, Zotta. Ei dau verdicte la tv, dar termină în "E doar părerea mea".  Să fie fermi şi să spună clar: a fost sau nu a fost corectă o anumită decizie, nu să îşi dea cu părerea!

"Arbitrii influenţează destine"

- Revenind la greşelile lui Balaj. Cât de grave le consideraţi?
- Balaj să se ducă la oftalmolog dacă nu a văzut corect fazele! Să nu se mai gândească la cozonacul pe care îl face soţia sau la notele de la şcoală ale copiilor! Acum nu mă refer neapărat la Balaj, vorbesc de toţi arbitrii în activitate. Încasează bareme foarte mari, însă nu se gândesc că prin greşelile lor grave influenţează destine. Antrenori, jucători şi conducători sunt daţi afară şi rămân fără salarii, dar ei sunt pedepsiţi "aspru" cu două etape, după care "fluieră" în continuare.

- Ce măsuri aţi lua dumneavoastră?
- Le-aş da repaus de şase luni şi la a doua abatere gravă, excluderea din arbitraj.

"Nu e posibil să fie condusă CCA de Vassaras care e mai mult plecat prin Grecia, doar că ne gândim că poate să facă intervenţii pe la UEFA! Singurul competent din Comisie este Ştefan Constantin, fostul portar al lui Dinamo, e cel mai bun teoretician în arbitraj"
Mircea Stoenescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
1211333532222631
Amelian Anna  •  01 Noiembrie 2016, 11:24

Consider vehement ca trebuie neaparat intrduse probe video in timpul meciului exact ca la ruighby, asa nimeni nu o sa mai aibe vreo discutie in legatura cu arbitrii, pana atunci becali cu valiza poate castiga multe campionate in continuare, veti vedea shrprize atunci cand se vor bate la campionat cei care merita, din pctul meu de vedere steaua tre sa fie pe un loc maxim 5 daca era arbitrata corect oar dinamo 1 2

929371553813840
Robin Gene  •  03 Noiembrie 2016, 01:08

Cancerul este Deaconu bricheta si Burleanu.***.***.Afara cu arbitri.Gaman este si el acolo .Cred ca fac cu randul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

drakken
drakken  •  01 Noiembrie 2016, 16:10
Postat de Neculaescu Mircea pe 01 Noiembrie 2016, 09:38

Nacaru Muresan, comentariul tau de dinamovist *** dauneaza grav limbii romane. inscrie-te la clasa I....

SI tu inscrie-te la o postliceala.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează