FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 2-2

Atac fără menajamente la adresa lui Porumboiu: "Probabil nu avea ochelari și era după un șpriț" + Reacția fostului arbitru: "Un căţeluş. Când îl plăteam, avea zgardă și nu zburda"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 17:20

 Daniel Stanciu, directorul sportiv de la CFR Cluj, s-a enervat teribil și a lansat un atac dur la adresa fostului arbitru Adrian Porumboiu, care a declarat că Radu Petrescu i-a ajutat pe feroviari la penalty-ul din ultima fază, ratat de Culio în meciul cu Gaz Metan, scor 2-2.

"CFR a jucat mult mai bine, uitați-vă la numărul mare de ocazii. Au fost două greșeli personale, prima destul de uriașă a lui Arlauskis. În rest, cei de la Gaz n-au avut așa multe ocazii.

Am văzut și comentariile, unele destul de acide, de după meci. S-a analizat la milimetru, dacă au fost sau n-au fost corect acordate cele două galbene. Hai să fim serioși. Primul a fost acordat pentru o tragere grosolană de tricou iar al doilea pentru un atac la gleznă. Deci, sunt două galbene perfecte.

Că mai intră un specialist sau altul, care probabil avea sau nu avea ochelarii sau era după un șpriț sau nu și nici măcar nu văzuse jocul și a spus că era simulare. Poate se poate face o discuție după 5-6 reluări cu Ioniță de penalty, dar dinamica jocului spune totul. Plus că nici cei de la Gaz nu au protestat și n-au contestat decizia arbitrului", a spus Stanciu, la TV Digi Sport.

Porumboiu a răspuns atacurilor

Adrian Porumboiu nu i-a rămas dator lui Stanciu și i-a oferit un răspuns la fel de dur: "Am făcut o glumă, că nu e nevoie de ochelari, era o fază atât de simplă, dar e comportamentul unui cățeluș, care la mine avea zgardă. Când îl plăteam, avea zgardă și nu zburda. Văd că cineva i-a luat zgarda și văd că se și pricepe, are și tupeu, chiar mă deranjează. A ajuns să se priceapă și la arbitraj. Eu ce am spus aseară e perfect valabil, eliminarea nu e corectă. Orice specialist îl întrebaţi o să spună asta. Și la penalty, care este o simulare. Dar de aici până la a-și permite să spună că aveam o stare euforică sau că eram băut... Chiar i-a luat Dumnezeu mințile. Pe unde a umblat și câte șuturi în fund a luat?

La mine, l-am tratat ca pe o slujnică corectă, dar n-a fost deloc corect, nici măcar ca slujnică. Și acum își permite să discute de asemenea manieră de mine. Eu nu permit la pițifelii ăștia care roiesc ei prin fotbal după un oscior. Probabil că așa le place lor acolo.

Dar el e prea micuț, nici nu trebuia să-i dau importanță, dar am vrut să specific că acest om a fost cățeluș și prin curtea mea și e penibil. S-a repezit, probabil i-a rămas markerul de când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, dar de aici să vii să mă jignești și să spui că eram într-o stare euforică, că n-am văzut meciul, că nu am ochelari. Vezi-ți, mă, de treaba ta, mă pițifelule!".

Declarația care a pornit scandalul

"Este o fază clasică de simulare. Arbitrul trebuia să dea cartonaș galben. Urmăriți că Ioniță are prim-planul. Există o mână a fundașului de la Gaz Metan care nu îi provoacă nicio jenă. Acela folosește un truc, trișează, iar fundașul nu are ce sa facă. Trebuia dată simulare. Nu am niciun fel de dubiu. Norocul lui Petrescu că a ratat Culio" Adrian Porumboiu

 Citește și

CFR Cluj - Gaz Metan 2-2 // UPDATE Prima reacție a clubului CFR Cluj după ce Țucudean a fost dus la spital » Concluzia medicilor după creșterea alarmantă a pulsului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
daniaania
daniaania  •  12 Decembrie 2018, 10:48

Acel penalty este de discutat si oricum karma a fost in dezavantaj pt. noi. Problema este de ce astea de la tv. il tot suna pe acest Porumboiu care nu mai are treaba cu fotbalul de mult(pune gogonele acum). Vor circ pt. ei stiu ca nu inghite CFr-ul deloc acest om si le place sa ne improaste cu mizerii. Urat f f urat !!!!!!!1

gazistu
gazistu  •  11 Decembrie 2018, 20:53

ne-o cam piupit arbitrii in ultimele meciuri...Trif a luat rosu, ca sa Castige CFR, trebuia facut ceva ca CFr sa aiba culoar spre gol, altfel nu plecam fara cele 3 puncte din cluj. pacat. Cu Viitorul, iar, M Constantin a fost gluma.....nici nu l-a atins, si diorect rosu, iar cu ***, saracu bulgar Ivanov, abia acum o incput sa prinda smecheriile din campionatu nostru!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luisharcsa
luisharcsa  •  10 Decembrie 2018, 15:37
Postat de geogeo pe 09 Decembrie 2018, 21:35

Te intreb pe tine si pe toti care sariti la Porumboiu, daca va elimina arbitrul un jucator de la CFR la fel cum a facut cu Trif si ar fi dat penalty pentru Gaz Metan asa cum a dat pentru CFR, ce-ai fi zis? Probabil ca ai fi zis ca arbitrul e hot si n-ai fi gresit.

Doar pentru tine,am vorbit cu Trif,a recunoscut ca a fost fault de galben si eliminare corecta.Atunci despre ce vorbim? Despre porumb nu am ce spune,o *** ***.Si nu este vorba doar de fotbal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează