FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOŞANI 0-0

Atac fără precedent la adresa lui Ionuţ Negoiţă: ”Confundă Dinamo cu un club de noapte cu fetiţe” :O

Ionuţ Negoiţă, Flavius Stoican
Ionuţ Negoiţă, Flavius Stoican

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2015 23:33

Ionel Ganea, fostul atacant al lui Dinamo, crede că vinovat pentru perioada slabă din ultimii ani a "cîinilor" este Ionuţ Negoiţă, patronul echipei.

"Negoiţă n-are faţă de Dinamo. Nu a făcut nici o performanţă de cînd e la Dinamo. Cred că el confundă echipa cu un club de noapte cu fetiţe pe care îl avea la hotelul lui. El nu are habar ce înseamnă fotbalul şi ce echipă e Dinamo.

Care-s oamenii care se pricep la fotbal angajaţi de el? La ce se pricepe Daniel Stanciu? Trebuia să îi ţină pe Cornel Dinu, pe Mateuţ, embleme ale clubului. Eu sînt mai dinamovist ca Negoiţă şi ca toţi ăia care stau pe bancă. Cred că el urmăreşte altceva", a spus Ionel Ganea la DigiSport.

...despre revenirea lui Stoican: ”Probabil că Teja trebuia să primească mai multă încredere. Flavius nu are nici o vină, dar a greşit că a venit înapoi"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close