FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Atac la Reghe după jocul Stelei: "Adică echipa nu joacă fără preparator? Antrenorul trebuie să decidă tot, e vina lui"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 16:23

Nicolae Dică, fost antrenor secund la Steaua, l-a atacat pe Reghecampf, spunând că și el este de vină pentru forma slabă a Stelei, nu doar plecarea lui Thomas Neubert.

"S-a discutat doar despre preparatorul fizic, dar antrenorul principal nu mai contează la o echipă? Contează doar preparatorul fizic? Adică Steaua nu mai poate juca fotbal fără Neubert? Mi se pare ciudat.  O echipă nu poate sta doar într-un preparator fizic.

Eu cred că totul ține de antrenorul principal. Eu sunt antrenorul principal și eu trebuie să-i spun preparatorului ce tip de antrenament să facă. Eu decid și eu răspund de rezultate. Dacă echipa nu arată bine fizic, este vina antrenorului principal. 

Inițierea jocului nu ține de partea fizică. Eu aici văd problemele la Steaua. Nu ai un mijlocaș să intre cu mingea între linii, să fie mai ofensiv. Boldrin ar fi un astfel de jucător, dar nu mai este jucătorul care era la Astra. Nu știu din ce cauză. Eu cred că astea sunt problemele Stelei, nu partea fizică", a spus Dică la TV Digi Sport.

Citește și: Actele de indisciplină de la Steaua, povestite de un fost antrenor: "La 4 dimineața, o persoană de sex feminin a intrat în hotel"  » Ce jucător a fost prins în fapt

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
193893057647314
Bjorn Larsson  •  06 Martie 2017, 10:23

Nu stiu cine e Neubert asta dar nu ar fi jucat el in teren, adevarul este ca echipa Steaua nu joaca nimic, jucatorii nu stiu sa paseze intre ei si sa isi creeze faze de gol, nu exista un mijlocas de creatie, echipa joaca haotic, apararea este foarte slaba, chiar si Tamas face karate si joaca cu picioarele in sus fiind aerian, se vede clar ca Reghecampf este un antrenor prost, el trebuie sa aibe demnitatea si sa isi dea demisia. Sa vina un antrenor mai bun care sa faca treaba.

hofer
hofer  •  05 Martie 2017, 22:10

Steaua este pregatita prost. Cu Neubert era pregatita ff.bine, aici era diferenta. Acum este pregatita la fel ca si celelalte echipe, nimic nu mai face diferenta. Reghe fara Neubert nu a facut nimic indiferent unde a fost, doar cu Neubert a inceput sa aiva rezultate.

138672209828437
Gelu Oanca  •  05 Martie 2017, 19:49

Dica dar Reghe nu stie nici fizic nici tactic, si atunci cum vrei sa joci.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează