FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Ataca Steaua si FRF

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2007 00:00

Conducerea Rapidului spune ca Steaua este favorizata de comisiile FRF. Oficialii rapidisti s-au lansat din nou intr-un atac la adresa Stelei, dar si a FRF. Motivul: suspendarea de doar doua etape dictata impotriva celor din Ghencea, desi se considera ca faptele petrecute la Steaua-Dinamo sint similare cu cele de la Rapid-Steaua, giulestenii primind o etapa in plus de suspendare. "Rugam Comisia de Disciplina sa dea explicatii in privinta faptelor luate in calcul la dictarea deciziei", se spune intr-un comunicat postat pe site-ul Rapidului. Giulestenii zic ca observatorul Doru Neagu, despre care se aminteste ca a facut parte chiar din PNG, a deformat grosolan realitatea, introducind in discutie si galeria lui Dinamo pentru a diminua pedeapsa Stelei.

"Nu ne amintim ca dinamovistii sa fi facut ceva ce sa determine suspendarea lor", se spune in mesaj, unde mai este ironizat si Dumitru Dragomir: "Poate ca, pina la urma, Neagu a fost corect si a decis influenta altcuiva. Oricum, in mod sigur nu a presedintelui LPF, care a declarat, dupa huliganismele petrecute in Ghencea, ca nu a vazut nimic nelalocul lui la partida cu pricina".

Se tem de Balaj
In mediile rapidiste, delegarea lui Cristi Balaj la meciul Farul-Rapid a fost privita cu scepticism. "E cunoscut faptul ca promovarea lui Balaj pe lista arbitrilor care oficiaza in Liga Campionilor depinde de Mario Lefkaritis, speram sa nu se resmita acest lucru la meci", se vorbeste in anturajul giulestenilor. Lefkaritis este si presedinte de onoare al clubului constantean.

14 aprilie 2007

Playtech: ȘOC! Scene interzise minorilor la Vorbește Lumea. Cum a putut să apară o vedetă în fața Adelei Popescu FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează