FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Atacanţii Ploieştiului pe listă! » Gicu Grozav şi Jeremy Bokila sînt doriţi în Ghencea

Refuzat de Maxim, Becali s-a orientat spre Grozav.
Refuzat de Maxim, Becali s-a orientat spre Grozav.

Articol de - Publicat marti, 18 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 decembrie 2012 21:37

Refuzat de dinamovistul Alexe, Becali vrea să dea atacul final la petrolişti.

După ce au renunţat la Rui Duarte, iar Alex Maxim a refuzat să semneze cu Steaua chiar dacă cele două cluburi parafaseră deja actele, Gigi Becali s-a orientat şi către alte ţinte.

Anghel Iordănescu l-a sfătuit pe Becali să-l transfere pe Alexe în Ghencea: "Patronul Stelei ar trebui să fie doar puţin insistent în privinţa acestui fotbalist şi va vedea că îl poate aduce. Ar fi o variantă ideală pentru Steaua, cred că şi-ar rezolva toate problemele din atac şi ar pune mîna pe un fotbalist de clasă".

Alexe: "Mai bine mor de foame!"
Imediat patronul a dezvăluit că a discutat cu vărul său, Victor Becali, pentru a încerca să-l convingă pe Maxius Alexe (22 de ani) să semneze cu roş-albaştrii: "Nu avem cum să îl luăm pe Alexe, e imposibil. Nu avem cum să îl aducem la Steaua! Am vorbit cu Victor şi mi-a zis că Alexe i-a transmis că mai bine moare de foame decît să vină la Steaua. E «cîine turbat», e crescut acolo. «Cîinii» ăştia sînt periculoşi rău. Ăştia de la Dinamo sînt d-ăia fanatici. Îmi place mult de Alexe, e fotbalist adevărat, dar a zis că mai bine se lasă de fotbal decît să joace la Steaua".

"Încep negocierile pentru Grozav şi Bokila"
După refuzul atacantului dinamovist, Becali e decis să negocieze cu alţi doi fotbalişti din Liga 1, ambii de la Petrolul. Ţintele patronului stelist sînt Gicu Grozav (22 de ani) şi congolezul Jeremy Bokila (24 de ani).

"O să încerc să îi iau pe Bokila şi Grozav. Îl sun acum pe Walter să vorbesc cu el despre transfer. Pe Grozav dau cam 700-800 de mii de euro, iar pe Bokila nu ştiu exact. Să zic că dau pe amîndoi un milion de euro!", a mai spus Becali la Fanatik Show.

"Bokila e clar peste Rocha că doar d-aia l-am lăsat să plece! Neapărat trebuie să mai aduc doi atacanţi la echipă, că l-am dat şi pe Machado afară, i-am dat şi bani să plece", a adăugat finanţatorul Stelei.

Lui Bokila, congolezul cu cetăţenie olandeză împrumutat de la Zulte Waregem, i-a fost deja activată de către Petrolul clauza de cumpărare de 200.000 de euro.

"Steaua este o echipă mare din România. Cînd am venit aici nu ştiam prea multe despre campionatul românesc, dar de Steaua ştiam" (Jeremy Bokila, atacant Petrolul, în urmă cu o săptămînă)

Ce au făcut jucătorii doriţi de Becali în acest sezon

Gicu Grozav (Petrolul)
Data naşterii: 29 septembrie 1990
- a jucat în 19 meciuri în Liga 1, în 16 ca titular
- a marcat 5 goluri pentru Petrolul
- a jucat în patru meciuri la echipa naţională, unde a marcat un gol
- în Cupa României a jucat în trei meciuri, fără să înscrie
- 5,62 este media notelor în Gazetă, din acest sezon

Jeremy Bokila (Petrolul)
Data naşterii: 14 noiembrie 1988
- a jucat în 18 meciuri, dintre care 10 din postura de titular
- a marcat 6 goluri în Liga 1, fiind golgeterul echipei
- nu a fost convocat niciodată la echipa naţională din Congo
- nu are nici un meci în cupele europene în toată cariera
- 6,21 este media notelor în Gazetă, din acest sezon

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Wesley se propune în Ghencea
Gigi Becali a dezvăluit ieri că a avut un dialog cu fostul jucător al celor de la FC Vaslui, Wesley Lopes, care acum activează în Arabia Saudită. "Mi-a zis că înnebuneşte acolo, că vrea să vină la Steaua, că nu are ce face acolo, că se plictiseşte. Mi-a spus că dacă rezolv eu cu echipa, el vine, dar n-am cum să-l iau de acolo", a declarat Becali la GSP TV. Wesley joacă la Al Hilal, echipă care se află pe locul 2 în Arabia Saudită, şi pentru care a marcat 15 goluri, fiind pe primul loc în topul golgeterilor.

"Am refuzat Steaua"
Mijlocaşul Petrolului, Sebastian Cojocnean, a declarat că putea să ajungă în vară la Steaua, dar a refuzat. "Am vrut să rămîn la Cluj, chiar şi după ce-am primit o ofertă de la Steaua. Am refuzat-o şi mi-am dorit să nu plec de la Universitatea. Acum o să-mi reziliez contractul, nu mai vreau să aud de Petrolul. Sînt dezamăgit şi vreau să plec în străinătate", a precizat Cojocnean.

"Să începem alt campionat"
Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, crede că Steaua e deja cîştigătoarea titlului. "Nu cred că o mai poate opri cineva pe Steaua. S-a văzut că nu are adversar în campionatul românesc şi nu are cine să o mai încurce. Faţă de contracandidatele cu pretenţii, diferenţa este mult mai mare de 10 puncte. Cred că, mai în glumă, mai în serios, ar trebui să începem alt campionat, să nu mai pierdem vremea cu ăsta", a spus Duckadam.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
agb87
agb87  •  21 Decembrie 2012, 12:57
Postat de bog_1 pe 21 Decembrie 2012, 11:35

Forza Petrolul ! Imi pare rau ca la acest ziar toti jurnalistii sunt dinamovisti si stelisti ! Am facut un comentariu in care am scris ca Steaua si Dinamo sunt doua echipe comuniste si palmaresul lor inainte de 1989 ar trebui sa fie egal cu 0 si comentariul a disparut din lista! No comment !

La ce te astepti? traim intr-o tara in care un maimutoi ca becali a ajuns in parlament. Culmea culmilor...se plictiseste pentru ca se simte ca fiind intr-o turma. Pai nu este el cioban? Hilar, nu?!

bog_1
bog_1  •  21 Decembrie 2012, 11:35

Forza Petrolul ! Imi pare rau ca la acest ziar toti jurnalistii sunt dinamovisti si stelisti ! Am facut un comentariu in care am scris ca Steaua si Dinamo sunt doua echipe comuniste si palmaresul lor inainte de 1989 ar trebui sa fie egal cu 0 si comentariul a disparut din lista! No comment !

torque1981
torque1981  •  19 Decembrie 2012, 15:12

DEZMINTIRE din partea clubului PETROLUL Vehiculată în aceste zile pe diverse canale media, posibilitatea transferului jucătorilor Gheorghe Grozav şi Jeremy Bokila la echipa Steaua Bucureşti este dezminţită categoric de către oficialii clubului ploieştean. „Această variantă nu a existat şi nici nu va fi luată în calcul. Sperăm, astfel, ca toate speculaţiile care se fac pe marginea acestui subiect să înceteze, atâta vreme cât Grozav şi Bokila sunt jucători sub contract cu FC Petrolul Ploieşti şi nu se pune problema transferului lor la Steaua”, au precizat conducătorii „galben-albaştrilor”. Asa ca lasati-o balta cu tot felul de misculatii

Vezi toate comentariile (25)
Comentează